• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2022

11:36

ŠPANCI ZGROZILI PLANETU! Navijači Barselone pretukli fudbalera nasred ulice! Šutirali ga dok je ležao!  (VIDEO)

printscreen

Fudbal

ŠPANCI ZGROZILI PLANETU! Navijači Barselone pretukli fudbalera nasred ulice! Šutirali ga dok je ležao! (VIDEO)

Podeli vest

Skandal potresa Barselonu! Navijači katalonskog kluba pretukli su poznatog fudbalera Martina Fenina!

Oko 30.000 navijača iz Frankfurta je došlo u Španiju kako bi bodril svoj klub, a u jednom momentu grupa navijača Barselone napala je pristalice Ajntrahta. Među njima se našao i bivši fudbaler tog kluba i nekadašnji reprezentativac Češke Martin Fenin.

Ajntraht iz Frankfurta je predvođen Filipom Kostićem pobedio Barselonu sa 3:2 na "Nou Kampu". Fenin je  od 2008. do 2011. godine nosio dres Ajntrahta. U Barselonu je otišao sa suprugom, kako bi gledao klub iz Frankfurta protiv tima Ćavija Ernandeza.

Nakon meča se dogodio pravi skandal. Fenin (34) je na svom Instagram profilu objavio video snimak na kojem se vidi kako su ga navijači Barselone napali s leđa.

Završio je na zemlji, a potom je dobio i nekoliko udarac dok je ležao. Nije pošteđena ni njegova supruga. 

- Nemam pojma zašto, ali smo napadnuti nakon utakmice na "Nou Kampu". Zatim sam 36 sati ostao u hladnoj ćeliji, bez hrane i vode -  napisao je Fenin, nekadašnji reprezentativac Češke.

Srećom, prošli su bez većih posledica.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija