• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2022

18:10

DETONACIJA U NEMAČKOJ! Ponavlja se SLUČAJ Levandovski! Bajern KRADE najtraženijeg na svetu!

AP/Rojters

Fudbal

DETONACIJA U NEMAČKOJ! Ponavlja se SLUČAJ Levandovski! Bajern KRADE najtraženijeg na svetu!

Podeli vest

Norveški napadač Erling Haland je najveća zvezda predstojećeg prelaznog roka, a mnogi giganti žele najboljeg igrača Borusije u svojim redovima

Za Halandove usluge odavno se interesuju Real, PSŽ i mnogi drugi evropski velikani. Kao glavni kandidat da ga angažuje, slovio je Mančester Siti, ali je prema pisanju nemačkog Bilda, usledio neviđeni preokret!

Naime, Nemci najavljuju megatransfer, kakav nije viđen još od 2014. godine, kada je Robert Levandovski iz Borusije (Dortmund) prešao u redove najljućeg rivala Bajerna!

Samo bi uloga Poljaka, u ovom slučaju, bila namenjena Norvežaninu, i to ne bi bio prvi slučaj oko prelaska igrača iz Dortmunda u Minhen. Ranije su to činili provereni fudbaleri, poput Mata Humelsa, Maria Gecea, već pomenutog Levandovskog...

Na taj način, Bavarci su slabili direktnog rivala u trci za šampionsku titulu, i rutinski osvajali Bundesligu, kao što su to učinili i prethodnog vikenda, potvrdivši 10. put zaredom primat na domaćoj sceni.

 

 

Prema pisanju Bilda, Erling Braunt Haland se u martu sastao sa direktorom Bajerna Hasanom Salihamidžićem i sastanak je trajao sat vremena. Legendarni golman Bajerna Oliver Kan, koji sada ima funkciju izvršnog direktora, sastao se sa čuvenim agentom Minom Rajolom, koji zastupa Norvežanina.

Šampion Nemačke namerava da se osigura, posle najava da će Robert Levandovski na kraju sezone napustiti klub, zbog brodoloma u Ligi šampiona.

Podsetimo, Bavarci su šokantno ispali od Viljareala u četvrfinalu, a Poljak ima ugovor do narednog leta, međutim, neće da ga produži. Na Alijanc areni su Halanda videli kao najbolje rešenje kao zamenu za Levu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija