• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

23.05.2022

11:23

IBRA: Mnogo sam propatio za ovaj trofej! POSVEĆUJEM GA RAJOLI!

Tanjug

Fudbal

IBRA: Mnogo sam propatio za ovaj trofej! POSVEĆUJEM GA RAJOLI!

Podeli vest

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović je posle osvajanja titule šampiona Italije sa Milanom bacio sumnju na svoju budućnost, rekavši da će nastaviti da igra ako se fizički bude dobro osećao

- Mnogo sam propatio za ovaj trofej, i to je trofej koji mi daje najveću satisfakciju- rekao je Ibrahimović (40) za sportski video striming servis DAZN.

Foto: Tanjug

 



Upitan da li je u nedelju odigrao svoj poslednji meč, odgovorio je "zavisi".

- Prvo moram uraditi stvari da mi bude dobro, od toga zavisi šta će se desiti narednih dana- rekao je on. 

Foto: Tanjug

 



Ispričao je da kada je došao 2020, jedna novinarka je rekla da je normalno da igrači koji se vraćaju ne mogu a da ne igraju lošije, na šta je odgovorio i obećao da će vratiti Milan na vrh tabele i da će osvojiti Skudeto. 

Foto: Tanjug

 



- Neki su se smejali, ali evo me, šampion. Radili smo, verovali smo u to, žrtvovali se. A kada to uradite, ništa nije nemoguće- rekao je Ibrahimović.

Švedjanin je osvajanje Skudeta posvetio svom nedavno preminulom agentu Minu Rajoli.

- Ovo je prvi trofej koji sam osvojio bez njega- naveo je Ibrahimović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija