• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2022

16:16

IGRAĆE OVI MOMCI jednog dana u A reprezentaciji! KRIVOKAPIĆ OPTIMISTA PRED ISTORIJSKO ČETVRTFINALE!

fss

Fudbal

IGRAĆE OVI MOMCI jednog dana u A reprezentaciji! KRIVOKAPIĆ OPTIMISTA PRED ISTORIJSKO ČETVRTFINALE!

Podeli vest

Sa trijumfom i dva remija kadetska reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evopskog U-17 prvenstva u fudbalu

Grupna faza je otvorena pobedom protiv Belgije golom Jovana Miloševića, zatim je savladana Truska (1:1), a Orlići su golom Miloševića sa bele tačke osvojili veliki bod protiv Španije koji im je,  u 88. minutu, doneo drugo mesto u grupi.

Selektor Srbije Radovan Krivokapić smatra da je najbitnije za ekipu pred četvrtfinalni okršaj protiv reprezentacije Danske da se tim dobro regeneriše i oporavi od napornih 270 minuta fudbala.

- Nemamo puno vremena za oporavak. A mali problem je i činjenica da sve ove ekipe protiv kojih igramo imaju jača ligaška takmičenja i oni su već navikli na ritam koji nas je sačekao u Izraelu. Realno naši momci u domaćoj ligi imaju svega tri-četiri jače utakmice, tako da smo tu u hendikepu, ali na nama je ih spremimo za svaku narednu utakmicu! Dobro smo izanalizirali utakmice koje su iza nas, videli gde smo grešili, gde smo bili dobri i na isti način spremaćemo se za četvrtfinale. Želimo više, želimo dalje, u fokusu je samo meč sa Danskom- jasan je Krivokapić.

Foto: fss.rs

 

Mislili su u taboru naše kadetske selekcije da će rival u borbi za polufinale biti Portugalija, ali su je Danci iznenadili pobedom 3:1.

- Sve reprezentacije koje su izborile plasman u četvrfinale imaju kvalitet i nisu slačjno u borbi za polufinale. Moram biti iskren i reći da smo svi očekivali Portugal u prvom meču nokaut faze. Gledao sam sa svojim stručnim štabom meč Portugal – Danska, mislili smo da će tako i biti, ali fudbal je ponovo režirao ono što ga čini najpopularnijim sportom. Bukvalno se u poslednjih pet minuta sve okrenulo i dobili smo Dansku za protivnika.

Ova selekcija je prvi put prošla grupnu fazu otkako je Srbija samostalna država, a je počelo da se priča o naslednicima generacije koja sada čini A tim..

- Jesu momci skrenuli pažnju na sebe posle svih ostvarenih rezultata i ja im od srca želim da nastave u ovakvom ritmu. Nismo imali lak put, bilo je tu mnogo trnja i kamenja, ali tako se rađaju šampioni. Uveren sam da će ovi momci jednog dana postati i A reprezentativci- zaključio je selektor srpskih kadeta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija