• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2022

13:13

JOŠ JEDAN SKANDAL TRESE MANČESTER SITI! Francuz nastavlja po starom, osuđen i osmi put!

Tanjug/AP

Fudbal

JOŠ JEDAN SKANDAL TRESE MANČESTER SITI! Francuz nastavlja po starom, osuđen i osmi put!

Podeli vest

Fudbaler Mančester sitija Benžamen Mendi optužen je za još jedno silovanje, prenela je agencija Frans pres

Francuski igrač do sada je bio optužen za sedam slučajeva silovanja, jedan pokušaj i jedan seksualni napad.Pre devet dana, 27-godišnji odbrambeni fudbaler izjasnio se da nije kriv po svim tačkama optužbi. Njega je za seksualno zlostavljanje optužilo sedam žena.

Mendi još nije zvanično obavešten o novoj optužbi, i još nije odlučio o svojoj odbrani u ovom slučaju.Deset optužbi protiv njega odnosi se na događaje koji su se navodno desili u periodu od oktobra 2018. do avgusta 2021. godine u njegovom domu u Prestberiju.

Foto: ap photo

Bendžamin Mendi i Pep Gvardiola

Fudbaler će se pojaviti na sudu 25. jula, zajedno sa suoptuženim Luisom Sahom Maturijem (40), koji nije u srodstvu sa bivšim fudbalerom Luisom Sahom.

Posle nekoliko meseci u istražnom zatvoru, Mendi je pušten početkom januara i nalazi se pod sudskim nadzorom do početka suđenja.Siti je Mendija suspendovao krajem avgusta prošle godine, kada se saznalo za seksualna zlostavljanja.

Mendi je u tim iz Mančestera prešao 2017. godine za 52 miliona funti (oko 61,4 miliona evra).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija