• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2022

10:05

SPEKTAKL U LIGI NACIJA NATERAO MADRIĐANE DA RAZMISLE! Šampion EVROPE presekao - JOVIĆ dobija životnu ŠANSU!

Tanjug/AP

Fudbal

SPEKTAKL U LIGI NACIJA NATERAO MADRIĐANE DA RAZMISLE! Šampion EVROPE presekao - JOVIĆ dobija životnu ŠANSU!

Podeli vest

Srpski napadač Luka Jović imaće pravo da napusti Real Madrid ukoliko tokom leta za njega stiže odgovarajuća ponuda

Dobio je Luka Jović šansu tokom junskog prozora u okviru Lige nacija i na najbolji mogući način je iskoristio. Napadač Real Madrida postigao je dva gola na isto toliko utakmica, te najavio povratak u pravu formu koja ga je krasila tokom pratija u Ajntrahtu iz Frankfurta! 

Ipak, dolazak Luke Jovića u Real Madrid ispostavio se kao pogrešak korak u njegovoj karijeri. Srbin na stadionu Santijago Bernabeu nikada nije dobio pravu šansu, a prethodna sezona bila je "kap koja je prelila čašu". Bivši fudbaler Crvene zvezde je većinu vremena proveo na tribinama i izvesno je da bi tokom leta želeo da napusti špansku prestonicu. 

Nedeljama traju spekulacije oko toga da li će Blankosi biti voljni da ga puste, a portal "Kope" prenosi kako Real neće praviti nikakav problem. Pako Gonzales je za španske medije istakao da šampion Evrope neće tražiti pojačanje na poziciji napadača nakon što je Kilijan Mbape odbio Madriđane, ali da će u slučaju odlaska Luke Jovića u klub biti vraćen Borha Majoral. Upravo tu činjenicu bi srpski napadač mogao da iskoristi i napusti tabor evropskog prvaka kako bi se vratio u staru formu i bio maksimalno spreman pred Svetsko prvenstvo u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

Španci se nadaju da će Jović ili Marijano napustiti klub, ali to ne važi i za Edena Azara. Belgijanac je tokom Lige nacija pokazao da nije zaboravio da igra fudbal, te "Kope" ističe da će Karlo Ančeloti ukazati još jednu šansu nekadašnjoj zvezdi Čelsija! Pored njega, u napadu su još Vinisijus, Rodrigo, Marko Asensio i neprikosnoveni Karim Benzema. 

Sa druge strane, Real će biti fokusiran na "renoviranje" odbrane i veznog reda. Ugovor je već potpisan sa Antoniom Rudigerom koji stiže kao slobodan igrač iz Čelsija, a očekuje se ozvaničenje saradnje sa Čuamenijem. Francuz bi na Santijago Bernabeu trebao da stigne u transferu teškom 80.000.000 evra uz određene bonuse koji će ići na račun Monaka ukoliko se "tinejdže" pokaže u dresu Blankosa! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija