• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2022

08:45 >> 23:23

TRANSFERI (13. JUN)! Pantović PROMOVISAN u Berlinu! Hames ide u Boku!?

Fudbal

TRANSFERI (13. JUN)! Pantović PROMOVISAN u Berlinu! Hames ide u Boku!?

Podeli vest

Uz Informer.rs uživo pratite dešavanja tokom letnjeg prelaznog roka

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava na fudbalskoj pijaci. Nema sumnje, biće i Srbi ovog leta u centru pažnje, posebno Luka Jović, Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović...

Ostanite uz naš blog i pratite najaktuelnija dešavanja u Evropi i svetu!

23:23 - Ofanzivac Bajer Leverkuzena Nadiem Amiri na pragu je prelaska u Fiorentinu, 25-godišnji prethodnu sezonu proveo je u Đenovi, ali nije uspeo da pomogne u opstanku u Seriji A. Ipak, ostavio je dobar utisak te je sada Viola zainteresovana za njegove usluge. 

22:46 - AZ Alkmar je zainteresovan da angažuje Buraka Jilmaza. Pored njih, za usluge iskusnog turskog napadača zeinteresovana je Fortuna Sitard. 

22:22 - Srpski fudbaler Miloš Pantović predstavljen je u Union Berlinu! 

21:57 - Botafoto želi ofanzivca PSV-a Brumu, ali agenti levog krila ističu da Brazil nije opcija. 

21:30 - Boka Juniors zainteresovana je za Hamesa Rodrigeza! Nekadašnji as Real Madrida mogao bi uskoro da obuče dres argentinskog velikana i vrati se u Južnu Ameriku. 

Foto: AP/Photo

21:08 - Nemanja Matić će sutra staviti paraf na jednogodišnji ugovor sa Romom prenose italijanski mediji. 

20:35 - Čini se da Milan ima ozbiljnu konkurenciji u borbi za potpis Šarla De Katelara. Lester se uključio u trku za mladog Belgijanca, a čelnici Klub Briža zadovoljno trljaju ruke i očekuju 40.000.000 evra za talentovanog ofanzivca. 

20:16 - Napadač Barnlija Vut Veghorst dogovorio je saradnju sa Bešiktašom nakon što je obavestio čelnike svog kluba da nema nameru da igra u Čempionšipu!

19.45 - Oprostio se Marselo od Real Madrida.Brazilac posle 16 godina napušta Santjago Bernabeu, a sa Realom je osvojio 25 trofeja. 
- Nastaviću da igram. Kada bude bilo nekih vesti oko novog kluba, objaviću ih na Instagramu -  zaključio je Marselo.

- Ako ikada budem igrao protiv Real Madrida, to neće biti problem, jer sam profesionalac i Real Madrid me je naučio kako to da budem - rekao je Brazilac sa očima punim suza.

 

19.14 - Rajan Gravenbeh, holandski vezista,  potpisao je ugovor sa Bavarcima do 2027. godine. Ajaks će on nemačkog giganta dobiti 18.500.000 evra fiksno, a ukupno obeštećenja oko se ostvare bonusi iznosiće 24.000.000. 

 

 

18.55 -  Ivan Ilić prvotimac Verone kojeg već duže vreme juri Lacio, deo je planova direktora Sevilje Monćija i trenera Đulena Lopetegija. To nije sve, Srbina izuzetno ceni i trener Atletika Dijego Simeone.  Verona navodno traži 25.000.000 evra, dok Siti ima mogućnost  da kupi igrača za 20.000.000.

18.30 - Milan želi da pošalje 18-godišnjeg Marka Lazetića na pozajmicu. Rosoneri razmatraju nekoliko klubova, ali žele dobiju određene garancije po pitanju Lazetićeve minutaže. 

Foto: Starsportphoto©

Marko Lazetić

18:06 - Bivši španski fudbalski reprezentativac Huan Mata dobio je ponude Sevilje, Betisa i Sosijedada, ali još nije odlučio gde će da nastavi karijeru, prenose španski mediji.

17:30 - Povremeni srpsi reprezentativac Miloš Pantović naredne sezone obući će dres Union Berlina prenose nemački mediji. Vezista će dakle iduće godine nastupati i u Ligi Evrope!

16:48 - Atalanta bi iduće sezone mogla da ima potpuno drugačiju napadačku liniju. Šuška se da je Boginja provincije zainteresovana za Stefana El Šaravija iz Rome i napadača Udinezea Beta. 

16.15 - Dugogodišnji desni bek Crvene zvezde Marko Gobeljić produžio je ugovor sa šampionom Srbije do leta 2024. godine.

Foto: fkcrvenazvezda.rs

Marko Gobeljić ostaje u Zvezdi

16:08 - Talentovani Brazilac Markinjos zvanično je predstavljen u Arsenalu. Velikan iz Londona je napadača Sao Paolu platio 3.500.000 evra!

 

 

15:28 - Boris Radunović će dobiti šansu na golu Kaljarija u novoj sezoni jer je prvi golman tima sa Sardinije Alesio Kranju uprkos ispadanju tima u Seriju B, privukao interesovanje velikog broja timova sa Čizme.

15:12 - Desnom beku PSŽ-a otvorila se mogućnost znatno primamljivija od one koju mu nudi Strazbur. Navodno, za Dagbu se raspituje Lids, a Parižani mu neće stajati na putu ukoliko uspe da se dogovori sa engleskim klubom.

14.39 - Posle Luke Adžića, Nikole Vujadinovića i Đorđa Ivanovića, Brđani su uspeli da dovedu još jednog igrača. Prema saznanjima Mozzart Sporta u Čukarički stiže doskorašnji člana Proletera iz Novog Sada Stefan Tomović. Ofanzivni vezista potpisao je četvorogodišnji ugovor sa klubom sa Banovog brda.

14.35 - Čelsi je iskoristio opciju da produži ugovor mladom veznom fudbaleru Biliju Giilmuru na još godinu dana, do leta 2024. godine.

14.14 - Predrag Rajković bi posle tri godine mogao da napusti  Rems. Srpski reprezentativac ovog leta ulazi u poslednjih godinu dana ugovora sa francuskim klubom, te dve strane imaju usmeni dogovor da Rajković bude prodat, ako stigne ponuda koja zadovoljava i klub i igrača, piše  Lekip.

Ovo leto je poslednja prilika za klub da zaradi novac od njegove prodaje, pošto ako ne ode sada, srpski golman će sledećeg juna biti slobodan igrač.

Foto: Starsportphoto

Predrag Rajković

13.48 - Generalni direktor FK Partizan, Miloš Vazura, potvrdio je da crno-beli pregovaraju već sada sa sedmoricom igrača. Jedan je Žilijen Ngoj, bivši igrač Eupena, koji je bio opcija prošle godine.

13.46 - Geret Bejl je ponovo govorio za medije uoči poslednje utakmice Velsa u Ligi nacija ovog meseca, protiv Holandije. Bivši napadač Real Madrida ponovo je upitan o budućnosti. Bejla su prvi put direktno pitali da li je Kardif Siti opcija za njega ovog leta. Nasmejao se i rekao:

- Ne mogu baš da kažem.

Foto: Tanjug

Geret Bejl

 

13.33 - Fudbaler Sevilje Luk de Jong, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Barseloni, mogao bi karijeru da nastavi u meksičkom prvoligašu Toluki, prenose španski mediji. 
De Jong (31) je prošle sezone odigrao 29 mečeva za Barselonu i postigao je devet golova, ali katalonski klub nije želeo da otkupi njegov ugovor od Sevilje. 
Čelnici Sevilje ne računaju na holandskog fudbalera u narednoj sezoni, a španski klub je već počeo pregovore sa Tolukom.


13.11 - Španski mediji tvrde da je Anhel Di Marijin odgovor na ponudu Juventusa odričan. Barselona i Benfika prate razvoj situacije.

13.08 - Kevin Prins Boateng verovatno neće napustiti Berlin iako mu Hertom ističe ugovor, jer  uveliko pregovara sa berlinskim klubom oko produžetka saradnje.

12.54 -  Fudbaler Bajerna, poljski reprezentativac Robert Levandovski (33), dogovorio je trogodišnji ugovor sa Barselonom.  U katalonskom klubu trebalo bi da zarađuje devet miliona evra po sezoni, prenose španski "Mundo deportivo".

12:51 - Meksička Toluka blizu je da angažuje holanđanina iz Sevilje, Luka de Jonga koji je prethodne sezone bio na pozajmici u Barseloni.

12.26 - Mančester siti konačno je predstavio Norvežanina Erlinga Halanda (21) kao svog novog igrača. Dortmundu će pripasti 60.000.000 evra, pošto je šampion Engleske aktivirao otkupnu klauzulu u njegovom ugovoru, a norveški napadač potpisao je ugovor na pet godina sa mančesterskim timom.

 

 

12.23 - Miralem Pjanić je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Bešiktašu, a Barselona bi ga ovog leta pustila na novu,  pod uslovom da klub koji ga dovede plaća veći deo njegovih primanja. Navodno ga želi Marsej, a videćemo da li će pristati na uslove Katalonaca.

12:17 - Sadio Mane na izlaznim vratima Liverpula posle šest godina provedenih u klubu. Razlog je najnovije pojačanje "crvenih" Darvin Nunjez.

11.50 - Nemanja Matić je stigao u Rim, a srpski vezista će posle  lekarskih pregleda potpisati ugovor. Matić će se obavezati na jednogodišnju vernost Vučici, uz opciju da saradnja bude produžena na još jednu takmičarsku godinu u slučaju da odigra 50 posto utakmica. Srbin će u Romi imati godišnju platu od 3,5 miliona evra neto uz bonuse u zavisnosti od lčičnih i timskih uspeha.

 

 

Foto: printscreen

Nemanja Matić je novo pojačanje Rome

10:46 - Kristijan Eriksen napušta Brentford. Od kada je ponovo počeo da igra fudbal, što mu niko nije predviđao Eriksen igra sjajno. Za kapitena Danske reprezentacije interesuju se Totenhem i Mančester junajted.

10.28 - Iskusni španski vezista 34-godišnji Huan Mata karijeru bi mogao da nastavi u domovini. Za njegove usluge navodno su zainteresovani Sosijedad, Betis i Sevilja. Mati je pre nekoliko dana istekao ugovor sa Mančester junajtedom.

10:18 - Rišarlison je tražena roba ovog leta! Napadača Evertona traže Totenhem, Real Madrid i PSŽ. "Karamele" traže obeštećenje od 50 miliona evra!

09.38 - Osman Bukari, krilni fudbaler Gent, biće drugo veliko pojačanje Crvene zvezde ovog leta, čeka se samo zvanična potvrda. Zvezda se dogovorila sa Gentom, prenosi Mozzartsport! Belgijanci su prihvatili ponudu  šampiona Srbije od dva miliona evra uz procente od dalje prodaje. Ostalo je samo da fudbaler,  koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Nantu, dogovori lične uslove sa novim klubom.

Foto: Starsportphoto

Osman Bukari biće veliko pojačanje

09:07 - Ofanzivni vezista Rome mogao bi ovo leta da napusti Rim. Za Nikola Zaniola se interesuje tri kluba. Italijanski mediji navode da su u trci za njega Juventus, Milan i ambiciozni Njukasl. Prema istom izvoru, Zaniolo ne želi da potpiše novi ugovor sa Romom, i sve je bliže izlaznim vratima Rome.

08.43 - Benfika je potvrdila,  Urugvajac Darvin Nunjez  se seli na Enfild za obeštećenje od 75.000.000, a sa bonusima suma može da ode i do magičnih 100.000.000.

- „Benfika saopštava da je postigla sporazum sa Liverpulom za prodaju svih prava na igrača Darvina Nunjeza za sumu od 75.000.000 evra. Ugovorom je predviđeno da ukupan iznos prodaje može da dostigne sumu od 100.000.0000 - naveli su Orlovi iz Lisabona.

 

 

 

08.41 - Legendarni italijanski štoper Đorđo Kjelini nastavlja karijeru u MLS-u, on je novi igrač Los Anđelesa. Legendarni štoper Juventusa posle 18 godina u redovima Stare dame odlučio je da karijeru nastavi u MLS-ligi. Zarađivaće mnogo manje nego u Juventusu. Prema proceni Atletika, plata u redovima Los Anđelesa ne može mu biti veća od 1.540.000 evra. U klubu iz Kalifornije ostaće do 23. decembra naredne godine.

08.40 - Dobro nam došli, ostanite i danas uz naš portal Informer.rs i saznajte najnovija dešavanja na letnoj transfer pijaci. OVDE možete da se podsetite šta je bilo tokom jučerašnjeg dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija