• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2022

14:02

LEPA SOFIJA RASKRINKALA LUKU! Auuuu, svaka čast! Ovako izgleda Jovićev ručak! Mi smo se udebljali samo od pogleda na ovo... (VIDEO)

TitTok/Sofija Milošević

Fudbal

LEPA SOFIJA RASKRINKALA LUKU! Auuuu, svaka čast! Ovako izgleda Jovićev ručak! Mi smo se udebljali samo od pogleda na ovo... (VIDEO)

Podeli vest

Napadača Srbije i Real Madrida Luku Jovića čeka rigorozna dijeta posle povratka s odmora

Lepša polovina napadača Orlova Sofija Milošević razotkrila je Luku, pošto je na Tik Toku obelodanila kako na odmoru izgleda jedan njen obrok, a kako izgleda obrok fudbalera.

Sofija odala Luku

Jedno je sigurno! Sve izgleda preukusno, ali će nakon ovoga Jović verovatno biti samo na vodi kako bi skinuo višak kilograma.

Srpski reprezentativac i Sofija uživaju u Crnoj Gori. Luka se baš opustio, za sve pare, a onda ga je lepa izabranica odala. Dok Sofija jede pastu uz voćnu salatu, ispred Luke na tanjiru našla su se dva hamburgera, dva pomfrita i jedna pica.

Luka je pre nekoliko dana iznervirao Sofiju, a ona mu je sada sve vratila!

 

Nadamo se da ovo neće videti niko iz Reala ili Fiorentine sa kojom Luka trenutno pregovara o pozajmici. Dosadilo mu je da sedi na klupi, želi da ide na Svetsko prvenstvo, pa traži novi klub.

Tri strane su blizu dogovora, ali je problem novac! Kako javlja Fabricio Romano klub iz Firence spreman je da "iskešira" najviše 3.000.000 evra.  Klub iz Toskane zahteva da Real pokrije najmanje 50 odsto Jovićeve plate kako bi se sklopio dogovor o jednogodišnjoj pozajmici.

Real je spreman da ga pusti, ali je pitanje da li su Madriđani spremni da se odreknu 3.000.000 evra. Pregovori se nastavljaju, ističe Italijan!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija