• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2022

09:22 >> 13:16

TRANSFERI (25.JUN) Bejl sve šokirao odluko, španski mediji PIŠU DA ODLAZAK LUKE JOVIĆA U FIORENTINU VEĆ DOGOVOREN!

Fudbal

TRANSFERI (25.JUN) Bejl sve šokirao odluko, španski mediji PIŠU DA ODLAZAK LUKE JOVIĆA U FIORENTINU VEĆ DOGOVOREN!

Podeli vest

Budite uz Informer.rs i uživo pratite najnovija dešavanja u letnjem prelaznom roku

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta.  Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub.  Pažljivo i detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg na letnjoj fudbalskoj pijaci.

Nema sumnje, biće i Srbi ovog leta u centru pažnje, Luka Jović, Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović

22.36. - Milan je počeo razgovore sa agentom Frančeska Aćerbija. On je na izlaznim vratima Lacija

22. 18 -Vest Hem je poslao ponudu Džesiju Lingardu koji je od 1. jula slobodan igrač po isteku ugovora sa Mančester Junajtedom. Pretprošlu sezonu je proveo kod njih na pozajmici i igrao sjajno.

21.33 - Ako Predrag Rajković napusti Rems ovog leta, francuski klub bi mogao na njegovo mesto da dovede Bartolomeja Drongovskog koji je na izlaznim vratima Fiorentine.

21.15 -Milan Đurić, bosanski napadač i jedan od junaka Salernitaninog čudesnog opstanaka u ligi prošle sezone, napustio je klub iz Salerna. Njemu je istrekao ugovor, nisu se dogovorili o nastavku saradnje i slobodan je u izboru nove sredine

20.30 - Đulijano Simeone, Čolov mlađi sin, odlazi na pozajmicu iz Atletika u Saragosu koja ga je htela i zimus.

20.00 - Iako je mladi bek Brendon Vilijams bio odličan na pozajmici iz Mančester Junajteda u Noriču, neće dobiti šansu u prvom timu Crvenih đavola.

Trener Erik Ten Hag ga ne vidi u planovima i klub je spreman da ga proda ako neko ponudi iznad 12.000.000 evra.

19.30 -  Velšaninin Geret Bejl odlučio je da nastavi karijeru u Los Anđelesu

Očekivalo se da doskorašnji fubdaler Reala pređe u Kardif, tim iz rodne zemlje na čijoj se prozivci pojavio.

Međutim, predomislio se Bejl i sada je na putu za Sjedinjene Američke Države.  Kao razlog se navodi želja Bejla da stekne novo iskustvo u karijeri igrajući u toj zemlji, prenosi pouzdani novinar Fabricio Romano.

 

 

Ofanzivac će potpisati ugovor na godinu dana sa Los Anđelesom i pridružiće se Đorđu Kjeliniju koji se nedavno odlučio na identičan potez napustivši Juventus.

Bejl je prethodnih osam godina proveo u španskoj prestonici i pred njim je nastup na Svetskom prvenstvu koje se održava krajem godine u Kataru.

19.10 - Argentinski napadač Maksi Romero se vratio u domovinu. PSV ga je pre četiri i po godine kupio od Veleza za 10.000.000 evra, a on je od tada odigrao samo 17 mečeva i dao jedan gol. Sada je otišao na pozajmicu u Rasing.

18.40 - Brižov ofanzivni vezista Šarl De Ketelar je velika Milanova želja ali Belgijanci traže prevelikih 40.000.000 evra. Toliko je spreman da plati Lids ali De Ketelar je odbio predlog da se preseli u redove engleskog premijerligaša i nada se transfer u Milan.

18.00 - Nakon što je Brentford ušao u trku za dovođenje Vanje Milinković Savića, Fiorentina razmišlja i o drugim golmanskim opcijama. Najozbiljnija je Pjerluiđi Golini koji se vratio u Atalantu sa pozajmice iz Totenhema.

17.30 - Milanov mladi štoper Mateo Gabija bi mogao da završi u Sampdoriji koja ga želi na pozajmicu s pravom otkupa.

16.50 - . Ajntraht uveliko traži zamenu za Filipa Kostića a najnoviji kandidat da nasledi Srbina je Ola Solbaken iz Bodea. Norvežanin je blistao u Ligi konferencija prethodne sezone, želi ga i Roma, a ugovor mu ističe za šest meseci.

16.30 -Nekadašnji napadač Milana Patrik Kutrone vratio se u Vulverhempton nakon pozajmice u Empoliju. 

16.00 - Napadač Marselo Dijaz zatražio je danas zvanično od čelnika Reala da ga prodaju ovog leta. 

15:37- Kako sada stvari stoje, odlazak Sebastijana Alea iz Ajaksa u Dortmund je siguran, a zameniće ga Toni Martinez iz Porta - javlja Skaj sport. 

Foto: Tanjug/AP

 

15:11-  Dan Aksel Zagadu bio je jedan od najvećih evropskih talenata među defanzivcima u svom godištu, međutim povrede su usporile njegov napredak! Za se sada raspitiju Mančester Junajted i Nica.

14:48 - Klubu iz Ajndhovena zanimljiv je mladi vezista Pari Sen Žermena Havi Simons (19). iPAK,dok ne bude i zvanično rešeno pitanje novog trenera Svetaca ništa od pregovora.

14:46 - Potencijalni reprezentativac Malija i dosadašnji fudbaler portugalskog drugoligaša Estrele Mamadu Traore (27) potpisaće ugovor sa Vojvodinom.

 

 

14:41 - Milutin Vidosavljević, nekadašnji fudbaler Čukaričkog, posle neuspele misije u Španiji, vratio se u Srbiju. Ove sezone nosiće dres Radničkog iz Kragujevca.

14:38 - Mark Berenbek, kaže da veruje da će doći do transfera Roberta Levandovskog u Barselonu, ali po uslovima koje je Bajern zacrtao:

- Očekujem da dogovor bude postignut na oko 50.000.000 evra. Tada će Bajern pristati da ga pusti - poručio je Berenbek.

Foto: Reuters

Robert Levandovski

14:04 -  Španski i portugalski mediji javljaju da su Real Madrid i Benfika  veoma blizu dogovora oko pozajmice mladog Brazilca na godinu dana.

13:59 - Katarski Al Rajan klub postigao je dogovorio je sve sa Botafogom o visini obeštećenja za Džejmsa Rodrigeza, iznosiće će 5.300.000 evra! Sad posao zavisi isključivo od Kolumbijca.

13:12 - Kako javljaju mediji na Apeninima na adresu Torina uskoro bi trebalo da stigne zvanična ponuda za srpskog golmana od Brentforda. Vanja Milinković Savić, pišu italijanski mediji, ima san da zaigra u Premijer ligi i posebno mu se dopada projekat Pčelica.

Foto: Starsportphoto

Vanja Milinković-Savić na meti premijerligaša

13:02 - Edin Džeko i Aleksis Sančez moraju otići iz Intera kako bi došao Paulo Dibala, piše Gazetta dello Sport. Otkako mu je istekao ugovor sa Juventusom, Argentinac se najviše povezuje s milanskim klubom čiji ga direktor Đuzepe Marota silno želi. Takođe, u Inter se vratio Romelu Lukaku pa sigurno neće biti mesta za sve njih. Džeko se u jednom trenutku  čak povezivao i sa Real Madridom.

Foto: Reuters

Edin Džeko blizu odlaska iz Intera

12:59 - Milan je zainteresiran za veznjaka Aston Ville Daglasa Luiza, javlja Gazetta dello Sport. Brazilski vezni igrač engleskog premijerligaša ima ugovor do 2023. godine. Ali  Italijani napominju da je i dalje Renato Sančez prioritet Milana u ovom prelaznom roku.

12:56 - Totenhem se raspituje da kako bi se dogovorio sa Barselonom oko dovođenja francuskog štopera Klemana Lenglea.

12:54 - Gazeta delo Sport piše da Inter u predstojećem periodu planira da zaradi više od 100.000.000 evra na transferima Škrinijara u PSŽ, Pinamontija u Atalantu, Lazara u Menhengladbah i Dalberta u Nicu.

12:52- Sterling nije daleko od Čelsija, posebno posle poslednjih informacija da se direktno čuo sa menadžerom "plavaca" Tomasom Tuhelom. Sterling je prošle sezone ređe igrao nego ranije i ne bi bilo iznenađenje da ga Pep Gvardiola pusti na "Stanford Bridž"!

12:50 - Bolonja sve žešće pritiska iskusnog ofanzivca Josipa Iličića da pristane da dođe na Renato Dalaru. Iličić ima ugovor sa Atalantom još godinu dana, ali direktor Bolonje je izjavio za italijanske medije da pregovori idu u dobrom pravcu.

11:37 -Prelazak Luke Jovića u Fjorentinu je konačno gotova stvar. Klub iz Firence i Real Madrid su utanačili detalje oko jednogodišnje pozajmice, tokom koje će podeliti troškove Jovićeve plate. Međutim, španska Marka piše da je reprezentativac Srbije završio svoju misiju u Madridu bez obzira kakav učinak imao u ljubičastom dresu.

Foto: printscreen

Luka Jović definitivno prelazi u Fiorentinu

11:31 - Florentin Pogba, brat Pola Pogbe, ima novi klub. Napustio je francuski Sošo i otišao u indijski ATK Mohun Bagan. Ranije u karijeri 31-godišnji odbrambeni igrač igrao je za Atlantu iz MLS-a, turski Genčerbirigli, Sent Etjen, Sedan, i mladi tim Selte iz Viga.

 

 

 

 

11:26 - Osmanu Dembele na kraju maja ističe ugovor s Barselonom, a Francuz je velika želja trenera Čelsija Tomasa Tuhela, objavio je Florijan Pletenberg, novinar nemačkog Skaj Sporta. Ali nije siguran da će Dembele uopšte napustiti katalonski klub s obzirom na to da ga trener Ćavi želi zadržati.

11:21 - Nigerijac Taivo Avonji je postao najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji Notignema. On je plaćen Unio Berlinu 17.000.000 funti, što je skoro 20.000.000 evropskih novčanica. O ovaj transfer se okoristio i Liverpul koji je zaradio milion evra iako nije odigrao ni minut na ekipu sa "Enfilda".

 

 

 

 

11:13 - Igrači Čelsija Markos Alonso i kapiten Sesar Aspilikueta trebalo bi u toku sledeće nedelje da postanu fudbaleri Barselone. U Londonu veruju da bi mogli da dođu do cifre od 13.000.000 evra, ali su spremni i za smanjivanje obeštećenja.

10:36 -  Milan je definitivno izgubio trku sa Njukaslom za Svena Botmana (22)! Svi mediji koji se ozbiljnije bave transferima kažu da je holandski štoper postao "Švraka" u transfere vrednom 37.000.000 evra. 

10:31- Fabricio Romano, italijanski stručnjak za transfere, objavio je da Sevilja traži 80.000.000 evra za francuskog štopera Žila Kundea, ali prihvatila bi i  65.000.000 evropskih novčanica. Više je zainteresiranih klubova, a ističu se Barselona i Čelsi.

10:16 - Vest Hem je blizu dovođenja golmana PSŽ-a Alfonsa Areole za 15.000.000 evra nakon što je prošlu sezonu proveo na pozajmicu u londonskom klubu, javlja britanski San. Vest Ham će transfer potvrditi posle dogovorenih ličnih uslova sa iskusnim golmanom.

10:07- Alesio Romanjoli je na izlaznim vratima Milana, On je još pre godinu dana bio dovođen u vezu sa Barselonom, a sada se i Čelsi raspituje za zdravlje kapitena Milana. Romanjoli je prošle sezone izgubio mesto u startnoj postavi roso-nera. 

10:01 - Još jedan klub koji se javio Crvenoj zvezdi i rasppitivao se za Strahinju Erakovića je ruski šampion Zenit.  Na adresu crveno-belih stigla je ponuda od 8.000.000 evra, a klub sa "Marakane" potražuje 10.000.000 uz određene procente. 

Foto: Starsportphoto©

Strahinja Eraković

09:14 - Liverpul je spreman da se odrekne još jedne zvezde. Naime, ako stigne ponuda od 70.000.000 Mohamed Salah napušta "Enfild", a najzagrejaniji je trenutno Real Madrid! Pre njega, iz ekipe Jirgena Klopa otišao je Sadio Mane u Bajern!

Foto: Reuters

 

09:07- Brazilac Gabrijel Žezus će posle pet godina zameniti dres Mančester Sitija i to Arsenalovim! Ekskluzivno je Dejli Mejl najavio da će posao biti zaključen u narednih sedam do deset dana, međutim, dok  Atletik tvrdi da je ostalo da se utanače još najsitniji detalji! Ugovor je vredan 52.000.000 evra!

Foto: Tanjug/AP

 

09:06 - Bivši mladi reprezentativac Nemačke i doskorašnji igrač Herte, Eduard Leven novi je član Sent Luis Sitija. Herta će od člana MLS lige inkasirati milion evra.

 

 

 

09:04 - Fabricio Romano objavio je da Hakim Zijeh može ovog leta da napusti Čelsi, a prvi u red zainteresiranih stao je Milan. Razgovori su već počeli.

09:01 - Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija