• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2022

08:04

NAJŠOKANTNIJI TRANSFER LETA? Ronaldov agent pregovara sa velikanom, u Junajtedu besni!

reuters

Fudbal

NAJŠOKANTNIJI TRANSFER LETA? Ronaldov agent pregovara sa velikanom, u Junajtedu besni!

Podeli vest

Sprema se šokantan transfer u Premijer ligi, Kristijano Ronaldo bi navodno mogao da pređe u redove Čelsija

Portugalski Rekord nedavno je objavio da je Kristijano Ronaldo nezadovoljan u Mančester junajtedu i da razmišlja o odlasku. Portugalci uglavnom prenose pouzdane informacije, pa se već nedeljama spekuliše gde bi Ronaldo mogao da nastavi karijeru. 

Ronaldo bi mogao u Čelsi

Ronaldov agent Žorž Mendeš pronašao je novu opciju, nakon što Bajern navodno nije pokazao interesovanje za Portugalca. Ostrvski novinar Dejvid Ornstajn lansirao ekskluzivu da postoji priča oko Kristijana Ronalda i Čelsija!

Navodno je novi vlasnik Čelsija Tod Boli imao sastanak sa Žoržom Mendešom. Konkretne ponude nema ali ima smisla da se Plavci zainteresuju za Portugalca. Čelsi je ostao bez prvog špica Romelua Lukakua, traži novu opciju, a Ronaldo je jedna od boljih.

Foto: reuters

Kristijano Ronaldo ponuđen Čelsiju

 

Pitanje je da li bi Junajted baš pristao da pojačava direktnog konkurenta. Međutim, novi trener Erik Ten Hag ima projekat sa mlađim igračima, a klupska kasa bi se rasteretila bez Ronaldove plate koja godišnje iznosi oko 30.000.000 evra.

Telegraf smatra kako je malo verovatno da će se transfer dogoditi, ali razgovora je bilo. Miror piše da su čelni ljudi Junajteda ljuti zbog sastanka s "plavcima". 

Ronaldo ima 37 godina i pitanje je koliko će moći još da igra na vrhunskom nivou. Portugalac je minule sezone odigrao 38 utakmica za Manćester junajted i postigao 24 gola

Podsećamomediji su preneli da je Ronaldo naložio svom agentu Žoržu Mendešu da ga ponudi Bavarcima. Međutim, uprava Bajerna je održala klupski sastanak i odbila predlog o dovođenju Ronalda, a za takvu odluku navodno je imala nekoliko razloga. Prvi je budžet za plate koji bi bio opterećen, jer Ronaldo ima platu od 30 miliona evra godišnje. Drugi i treći tiču se atmosfere u svlačionici.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija