• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2022

09:00 >> 21:59

TRANSFERI (2. JUL)!  Ronaldo želi da igra Ligu šampiona,  Vladimir Ivić dobio značajno pojačanje!

Fudbal

TRANSFERI (2. JUL)! Ronaldo želi da igra Ligu šampiona, Vladimir Ivić dobio značajno pojačanje!

Podeli vest

Uz Informer.rs uživo pratite najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta.  Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Srbi su i ovog leta u centru pažnje! Reprezentativci naše zemlje Luka Jović, Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović su i te kako poželjni igrači i u ovom prelaznom roku...

22.50 - Dejvid Ornstajn javlja da je Arsenal zakazao novi sastanak sa Ajaksom početkom sledeće nedelje kako bi dobio bitku sa Junajtedom za Lisandra Martineza. Ajaksu je svejedno gde će igrač ako neko stavi na sto 50.000.000 evra fiksno. Ten Hag ga mami u Junajted.

22.30 - Gonzalo Vaskez, rođak Artura Vidala, rekao je za argentinski medije da su šanse za prelazak čileanskog veziste u Boku Juniors 70-80%.

22.10 - Srpski vezista Nemanja Radoja je na pragu novog kluba. Španski mediji pišu da je blizu potpisa za Valjadolid

21.50 - Radio Monte Karlo javlja da Arsenal želi Lilovog vezistu Andrea Onanu i da će pokušati da ga dovede kada proda Lukasa Toreiru i Mohameda Elnenija na koje Arteta ne računa.

21.35 - Markoš 'Roni' Lopeš nastavlja nomadsku karijeru. Nije se drugo zadržao ni u Olimpijakosu. Napušta grčki klub pošto je postigao dogovor sa Kortintijansom.

21.20 - Barselonin predsednik Đoan Laporta tvrdi da Frenki de Jong nije na prodaju, da želi da ostane u klubu i da će uraditi sve da ga zadrže.

20:57 - Presnel Kimpembe može da ode iz kluba ako stigne odgovarajuća ponuda za njega, saopšteno je iz PSŽ-A.

20:54 - Inter je spreman prodati Stefana de Fraja ovog leta jer ne želi da rizikuje da mu sledećeg ode bez besplatno, javlja Kalčomerkato. Navodno postoji interes nekoliko engleskih klubova za njega, ali zasad nema zvaničnih ponuda.

19:31 - Notingem forest polako sklapa kockice za početak sezone. "Šumari" su doveli ful-beka Đulijana Bjankonea iz francuske ekipe Troa.

19:27 - Džejms Tarkovski potpisao je ugovor sa Evertonom do 2026.godine. Dolazi na "Gudison Park" iz Barnlija kao slobodan igrač.

 

 

 

 

19:16 - Brentford se sprema da pošalje zvaničnu ponudu za talentovanog Škota Arona Hikija. Premijerligaš će platiti Bolonji 14.000.000 plus određeni bonusi. Ugovor je na pet godina.

 

 

 

 

19:07 - Barselona je voljna da ovog leta proda Memfisa Depaja. Španski AS javlja da su katalonci spremni prodati holandskog napadača ako neko ponudi 25.000.000 evra.

18:56 - Đerar Deulofeu želi samo u Napoli. Tome u prilog govori i činjenica da je odbio sve klubove koji su mu se "udvarali". Španac mora da sačeka prvo da neko od krilnih igrača napusti Napulj, a onda i da se dogovore Udineze i Napoli. 

Foto: Tanjug

Đerar Deulofeu

18:50 - Monca se razgoropadila u poslednjih nekoliko dana. Posle ofanzive na napadače, Berluskonijev tim se okreće defanzivcima. monca želi Matiju Kaldaru u svojim redovima, ali ima konkurenciju u vidu Specije. Kaldara ima ugovor sa Milanom još godinu dana.

18:34 - Strahinja Pavlović nije jedini pozajmljeni igrač iz prošle sezone koji napušta Bazel. Pored Srbina švajcarski klub je rešio da ne otkupi ugovor ni ruskog napadača Fjodora Čalova i vratio ga je u moskovski CSKA.

18:03 - Kristijano Ronaldo zatražio od uprave Junajteda da ga pusti da ode iz kluba ako stigne zadovoljavajuća ponuda!

Foto: reuters

Kristijano Ronaldo

17:57 - PSV je objavio da je iz Barselone doveo Luka de Jonga te da je s njim potpisao ugovor na tri godine. 

 

 

 

 

17:40 - "Manchester Evening News" piše da je Junajted poslao Ajaksu ponudu za Lisandra Martineza visine 43.000.000 evra.

17:17 - Čitava papirologija između Mančester Sitija i Lidsa je ispunjena, Kalvin Filips je uspešno prošao lekarske preglede i sada preostaje još samo ozvaničenje transfera na konto kojeg će Jorkširci zaraditi 52.000.000 evra.

16:47 -  Vladimir Ivić dobio je pojačanje na poziciji zadnjeg veznog. Nakon devet godina provedenih u Seltiku, Izraelac Nir Biton je kao slobodan igrač prešao u Makabi iz Tel Aviva.

 

 

 

 

16:41 - Alvaro Morata produžio je ugovor sa Atletko Madridom do 2025 godine. Bez obzira na novi ugovor španac se nada ponovnoj pozajmici u Juventus gde bi u napadu sarađivao sa Dušanom Vlahovićem.

16:17 - Španski mediji pišu da je interesovanje za Miralema Pjanića pokazao Al Nasr iz Saudijske Arabije. Pjanić je još uvek pod ugovorom sa Barselonom, a proteklu sezonu proveo je na pozajmici u Bešiktašu. Trener Al Nasra je Rudi Garsija sa kojim je Pjanić sarađivao dok je igrao za Romu. 

15:56 - Fulam je ponudio četverogodišnji ugovor bivšem igraču Milana Alesiju Romanjoliju, javlja Skaj Sport. Romanjoli je slobodan igrač nakon što mu je ovog leta istekao ugovor sa Milanom.

15:26 - Markos Alonso je sve bliže transferu u Barselonu, javlja katalonski Sport. Potpuni dogovor je jako blizu, a svi detalji bi trebali biti utanačeni u narednih nekoliko dana.

Foto: Reuters

Markos Alonso

15:17 - Bivši trener Udinezea Igor Tudor na korak od preuzimanja kormila Olimpika iz Marseja.

15:14 - Šime Vrsaljko (30) je i zvanično novi igrač grčkog prvaka Olimpijakosa.

 

 

 

 

15:02 - Novi italijanski prvoligaš Monca želi da dovede Andreu Belotija. Italijanskom reprezentativcu istekao je ugovor sa Torinom pre dva dana i sada traži novi klub. Monca Silvija Berluskonija želi da dovede i argentinski dvojac Maura Ikardija i Paula Dibalu

14:21 - Emre Mur(24) postao je novi fudbaler Fenerbahčea! Dolazi iz Karagumurka.

 

 

 

 

14:13 - Katalonski Sport piše da je Nejmar odlučio da aktivira opciju produženja ugovora s PSŽ-om do 2027. godine. Brazilac je to učinio 1. jula uprkos glasinama da ga PSŽ želi da ga proda u Čelsi. Prethodnih se dana pisalo kako Parižani ne računaju na Nejmara, međutim, Brazilac ne želi da napusti klub. To stvara velike probleme francuskom prvaku.

Foto: Reuters

Nejmar

13:55 -Mančester junajted je objavio da je Din Henderson otišao na pozajmicu u Notingem forest.

 

 

 

 

13:50 - Inter je objavio istorijski transfer. Henrik Miktarjan (33) je prvi Jermen u istoriji koji će zaigrati za taj nero-azure. Iskusni ofanzivac stiže iz Rima po isteku ugovora sa Romom, a u karijeri je još igrao za Šahtjor Donjeck, Borusiju Dortmund, Arsenal i Mačhester junajted.

13:28 - Mančester junajted je dogovorio transferovog leta. Na "Old Traford" je stigao odbrambeni igrač Fejenorda, Malasija. Ovo je prvi dolazak u Mančester u mandatu Erika ten Haga.

 

 

 

 

13:18 - Skaj tvrdi da će Milan dovesti Hakima Zijeha iz Čelsija. Marokanski reprezentativac nije zadovoljan statusom kod Tomasa Tuhela i sada italijani i Englezi rade na finiširanju transfera.

Foto: Tanjug/AP

Hakim Zijeh

13:14 - Fulam je dogovorio transfer portugalskog veziste Žoaa Palinje za 22.000.000 evra iz Sportinga. Portugalski reprezentativac mora odraditi lekarske preglede i onda će postati novi igrač povratnika u Premjer ligu.

12:08 - Šime Vrsaljko dogovorio je sve s grčkim prvakom Olimpijakosom. Hrvatski reprezentativac od juče je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s madridskim Atletikom, ali neće dugo biti bez kluba. Uskoro se očekuje njegov potpis za grčkog velikana.

12:01 - Fabricio Romano pouzdani italijanski novinar za transfere kaže da je Barselonin štoper Klemon Lengle blizu prelaska u Totenhem. Menadžer Sparsa Antonio Konte lično se zauzeo za ovaj transfer, jer mu treba takav profil igrača za formaciju 3-5-2

09:45 - Posle Vest Hema i Evertona i Totenhem je stao u red interesenata za Džesija Lingarda kojem je istekao ugovor sa Mančester Junajtedom.

09:02 - Dan počinjemo vestima iz Italije! Srpski štoper Nikola Milenković nalazi se na listi želja Napolija, a šuška se da bi Aurelio de Laurentis za defanzivca mogao da izdvoji između 15 i 20 miliona evra!

09:00 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija