• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2022

08:25 >> 23:22

TRANSFERI, 1. JUL: Đuričić kod SAIGRAČA iz reprezentacije? Partizan napuštaju vezista i špic, Salah POTPISAO!

printscreen

Fudbal

TRANSFERI, 1. JUL: Đuričić kod SAIGRAČA iz reprezentacije? Partizan napuštaju vezista i špic, Salah POTPISAO!

Podeli vest

Uz Informer.rs uživo pratite najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta.  Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub!

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Foto: Tanjug/AP

 

Srbi su i ovog leta u centru pažnje! Reprezentativci naše zemlje Luka Jović, Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović su i te kako poželjni igrači i u ovom prelaznom roku...

23:56 - Mančester Siti je prodao Borusiji iz Menhengladbaha defanzivca Koa Itakura.

Bundesligaš je za dolazak štopera sa Etihada platio Građanima 4.000.000 evra.

23:40 - Atletiko Madrid posle Aksela Vitsela želi da angažuje i Fernanda Bernardeskija. U trku za reprezentativcem Italije uključio se i Napoli. Njemu ovog leta ističe ugovor sa Juventusom.

23:23 - Alfredo Pedula pod vinjetom ekskluzivno najavljuje da će Čelsi uskoro poslati ponudu za Matijsa De Lihta - 70.000.000 evra plus bonusi.

23:03 - Monca je kontaktirala Vandu Naru kako bi razmotrili dolazak Maura Ikarija u novog učesnika Serije A!

22:25 - Milan je potpisao rezervnog golmana Antonija Mirantea, koji će na San Siru ostati još godinu dana.

22:10 - Đak Ajaksa Brajan Botbi nalazi se pred povratkom u redove Kopljanika.

On je u tabor šampiona Holandije stigao u januaru na pozajmicu iz Lajpciga, ali su sada u Amsterdamu poslali ponudu bundesligašu za njegov ostanak u matičnom klubu. Fudbaler je dogovorio uslove sa upravom tima sa Johan Krojf arene.

21:55 - Njukasl je promovicao Svena Botmana u novo pojačanje. Doskorašnji fudbaler Lila obavezao se na vernost Svrakama.

 

 

Holanđanin je potpisao ugovor na pet godina sa premijerligašem.

21:35 - Milan je ozvaničio transfer Alesandra Florencija. Sada već bivši igrač Rome potpisao je trogodišnji ugovor, dok su Rosoneri Vučici za defanzivca platili 2.700.000 evra.

Kada se tome doda "milionče" iz prošle godine za njegovu pozajmicu, Milan je ukupno inkasirao za Florencija 3.700.000 evropskih novčanica.

 

 

21:30 - Junak Notingem Foresta prethodne sezone bio je Brenan Džonson. Strelac 18 golova i asistent kod devet pogodaka, koji je doprineo da se Šumari posle 23 godine posta vrate u Premijer ligu, potpisao je novi ugovor sa klubom.

 

 

Džonson je parafirao vernost Notingemu do 2026. godine. 

21:00 - Čelnici Rena rešili su najvažnije pitanje i sa trenerom Brunom Ženesiom potpisali novi ugovor na tri godine. Iskusni stručnjak predvodiće ovaj klub do najmanje 2025.

20:51 - Rastali su se Dijego Lopez i Espanjol. Iskusni čuvar mreže zakoračio je u petu deceniju, ali to ne smeta čelnicima Rajo Valjekana, koji su voljni da ga angažuju.

20:25 - Svetozar Marković je i defitivno novi igrač Partizana! Posle dugih napora, uprava kluba iz Humske uspela je da otkupi ugovor srpskog štopera od grčkog Olimpijakosa!

Srpski defanzivac je potpisao četvorogodišnji ugovor sa crno-belima. Opširnije OVDE.

Foto: Starsportphoto

Svetozar Marković

20:06 - Barselona je nadomak angažovanja Rafinje! Katalonci su konačno izdejstvovali kupovinu Brazilca za 60.000.000 evra, iako je Čelsi nudio Lidsu pet miliona evra više od Barse.

 

 

Fudbaler je iskazao želju da pređe na Kamp Nou, iako su sa Stamfrod Bridža nudili veći novac.

19:57 - Srpski reprezentativac Filip Đuričić nalazi se pred odlaskom iz Sausola.

Čelnici Torina ponudili su za vezistu Orlova 1.200.000 evra, pa se uprava kluba iz Emilija Romanje našla na velikim iskušenjima.

 

 

Ukoliko dođe do dogovora, Đuričić će se pridružiti saigraču iz srpske selekcije Vanji Milnković-Saviću, koji sa uspehom brani za Bikove.

19:33 - Sjajna vest za navijače Milana! Uprava šampiona Italije saopštila je da su potpisana dva najvažnija ugovora! I to sa ključnim operativcima u stvaranju moćnog Milana - legendarnim Paolom Maldinijem i Federikom Masarom.

Direktorski tandem ostaje na San Siru i nastavlja sa stvaranjem još jačeg tima Rosonera, što je potvrđeno iz vrhuške najboljeg italijanskog kluba.

 

 

- Novi ugovori za Maldinija i Masaru pokazuju važnost kontinuiteta u celom klubu dok nastavljamo da rastemo - stoji u saopštenju Milana.

19:08 - Barnli je po ispadanju iz Premijer lige ostao bez velikog broja fudbalera. Najveći udarac predstavljao je odlazak štoperskog tandema Ben Mi - Džejms Tarkovski.

Uprava kluba uspela je da nadoknadi jedan minus, angažovanjem Tejlora Harvuda-Belisa (20) iz Mančester Sitija, ali je ostala još jedna praznina.

19:00 - Premijerligaš Sautempton produžio je ugovor sa argentinskim golmanom Vilijem Kabaljerom na još godinu dana. Iskusni čuvar mreže je danas parafirao novu saradnju sa Svecima.

18:50 - Najtalentovaniji igrač Izraela Manor Solomon ima dozvolu da napusti Šahtjor bez obeštećenja, zbog zakona FIFA zbog rata u Ukrajini, pa su novi premijerligaš Fulam i franncuska Nica počeli pregovore sa njegovim agentima.

18:35 - Vezista reprezentacije Slovenije  Adam Gnezda Čerin, koji je nedavno dao gol Orlovima u Ligi nacija, postao je novi član grčkog Panatinaikosa.

Čerin u Atinu stiže iz nemačkog Nirberga, koji je na ovom transferu zaradio 700.000 evra.

18:20 - Povremeni reprezentativac Srbije Mile Svilar potpisao je petogodišnji ugovor sa Romom, u kojoj će ostati do 2027.

Bivši čuvar mreže Benfike stiže na Olimpiko kao slobodan igrač, pošto mu ugovor sa lisabonskim Orlovima ističe ovog leta. Opširnije OVDE.

18:15- Bajern je napravio veliki promašaj dovođenjem Jana Fiete Arpa, pa je za raskid ugovora ovom fudbaleru platio 3.000.000 evra.

 

 

Nije Jan dugo čekao na klub, pošto je danas potpisao za drugoligaša Holštajl Kil.

18:10 - Mančester Siti je doveo novog golmana. Reč je o Štefanu Ortegu Morenu, čuvaru mreže bundesligaša Arminije, kome je istekao ugovor sa klubom iz Bilefelda.

 

 

Iako smo navikli od šampiona Premijer lige da pomera granice, kada su rekordi transfera u pitanju i osmocifrena cifra, ovog puta su Građani doveli pojačanje koje ih je koštalo - ništa!

18:00 - Fudbaler Juventusa Đakomo Vrioni prelazi u Nju Ingland Revolušn. Član MLS lige platiće Staroj dami za albanskog fudbalera 3.800.000 dolara, plus dodatne bonuse.

17:53 - Samo tri meseca boravio je Robert Prosinečki na klupi Olimpije iz Ljubljane. Legenda Crvene zvezde je napustio Zmajčeke dve nedelje pred start slovenačke elite, koji traže novog trenera. Opširnije OVDE.

Foto: reuters

Robert Prosinečki

17:50 - Fulam je doveo Žoaa Palinju iz Sportinga. Velikan iz Lisabona će inkasirati 20.000.000 evra fiksno i 2.000.000 kroz bonuse, dok će vezista potpisati petogodišnji ugovor. Već sutra Portugalac stiže u London na lekarske preglede i promociju.

17:45 - Sautempton je objavio kraj saradnje sa Šejnom Longom. Iskusni irski fudbaler (35) ima odrešene ruke da potraži novi klub.

17:40 - Čelncii Barselone nisu želeli da otkupe ugovor Adama Traorea, koji se po završetku iste vraća nazad u Vulverhempton.

17:32 - Mohamed Salah potpisao je novi, trogodišnji ugovor sa Liverpulom, po kome će na Enfildu ostati do 2025. godine. Opširnije OVDE.

Foto: REUTERS/Molly Darlington

Mo Salah

17:14 - Jans Jansen je posle odlaska iz Kadisa, brzo našao novi klub. Danac će u narednoj sezoni igrati sa povremenim srpskim reprezentativcem Mijatom Gaćinovićem koji je takođe nedavno pojačao atinski AEK.

Jensen se obavezao na četvorogodišnju vernost Atinjanima i sa platom od milion evra na godišnjem nivou biće najplaćeniji fudbaler žuto-crnih.

17:13 - Hal je doveo Turčina Ozana Tufana, za koga je svojevremeno Fenerbahče platio 7.000.000 evra. On je potpisao trogodišnji ugovor, uz mogćnost nastavka saradnje na još godinu dana.

17:07 - Iskusni španski čuvar mreže Pepe Reina raskinuo je saradnju sa Lacijem godinu dana pre isteka ugovora. Njegova želja je da se vrati u domovinu i već traga za novim angažmanom.

17:05 - Bundesligaš Bohum je ostao bez Miloša Pantovića, koji je pojačao Union Berlin, ali je uprava ovog kluba ekspresno reagovala.

Bohum je angažovao ofanzivnog vezistu Filip Furster iz Štutgarta, za koga su Švabe dobile 300.000 evra.

17:00 - Inter je predstavio i četvrto pojačanje u prelaznom roku.

Posle Romelua Lukakua (Čelsi), Henrika Mihtarijana (Roma) i Kristjana Aslanija (Empoli), novi član Neroazura postao je doskorašnji golman Ajaksa Andre Onana.

 

 

Kamerunac je kao slobodan igrač napustio holandske Kopljanike i potpisao za bivšeg šampiona Serije A i ovosezonskog osvajača Kupa Italije.

16:40 - Premijerligaš Kristal Palas je doveo Sema Džonstona, koji je bio slobodan na tržištu.

Ovaj golman je pre godinu dana debitovao za englesku selekciju, a sada mu je istekao ugovor sa Vest Bromvič Albionom, pa je klub iz Londona potpisao Džonstona na četiri godine.

 

 

16:20 - Mateo Genduzi je novi-stari igrač Olimpika iz Marselja. Francuski velikan je iskoristio mogućnost otkupa njegovog ugovora od Arsenla i obavezao se ekipi sa Velodroma do 2025. godine. Sa druge strane, Tobdžije će inkasirati 11.000.000 evropskih novčanica.

16:10 - Olimpik iz Marselja je zvanično potvrdio rastanak sa Horheom Sampaolijem. Opširnije OVDE. Za njegovog naslednika najozbiljnije figurira Igor Tudor, Hrvat je posle samo jedne sezone napustio italijansku Veronu.

16:00 - Napoli je predstavio novo ime na spisku trenera Lućana Spaletija. U pitanju je Kviča Kvaratškelija koji je angažovan iz gruzijskog Dinama. Italijanski velikan se sa klubom iz Batumija dogovorio na 9.500.000 evra, a krilni fudbaler će se obavezati ekipi pod Vezuvom do 2027.

 

 

15:41 - Betis je ozvaničio dolazak Kamerunca Luisa Enrikea, za koga je brazilskom Fluminezeu platio 13.000.000 evra!

15:38 - Bivši igrač Santa Klare Hidemasa Morita je novo pojačanje Sportinga iz Lisabona. Višestruki šampion Portugala je za njegovo dovođenje iskeširao 3.800.000 evropskih novčanica.

15:21- Musa Sisoko je napustio Votford i potpisao dvogodišnji ugovor sa Nantom!

 

 

15:02 - Tahit Čong neće odraditi poslednju godinu na Old Trafordu. On je u pregovorima oko odlaska na pozajmicu u Fajenord...

14:41 - I Everton je posle Vest Hema poslao ponudu Džesiju Lingardu koji je slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Mančester Junajtedom.

14:27- Za Čukarički je potpisao Mohamed Badamosi, napadač Kortrajka, angažovan u vidu pozajmice planirane na godinu dana, koliko je i potreban Brđanima da realizuju takmičarske ciljeve. Otkup nije baš bio moguć, a Badamosi ima važeći ugovor sa Belgijancima do leta 2024... 

 

 

14:16- Inter je doveo Albanca, Kristjana Aslanija! Ponikao je u Empolijevoj školi fudbala i postao  otkriće u timu iz Toskane. Ujedno je igrao i bitne mečeve za omladince, a u meču Lige šampiona protiv crveno-belih je dao dva gola u ubedljivoj pobedi od 5:0, a igra sve pozicije na sredini terena.

 

 

14:03 - Zvezdin trener Dejan Stanković je potvrdio da priželjkuje povratak Nemanje Milunovića ali da ne zavisi sve od srpskog šampiona.

Foto: Starsportphoto

 

 

13.45 -Hrvatski golman Lovre Kalinić je raskinuo ugovor sa Aston Vilom koji je trajao još godinu dana i potpisao trogodišnju saradnju sa Hajdukom u kojem je prošle sezone branio kao pozajmljen igrač

13.30 - Potvrđeno je i drugo pojačanje Lacija. Rimski klub je zvanično objavio da je iz Šahtjora stigao brazilski vezista Markos Anotnio (22) za 8.000.000 evra.

13.10 - Najbolji strelac holandske druge lige Tajs Dalinga je prešao iz Ekscelziora u Tuluz u transferu teškom 2.500.000 evra.

12.55 - Slobodan igrač je i iskusni desni bek Serž Orije. Njemu se Viljareal danas zahvalio na saradnji i poželeo mu sreću u budućnosti. Šuška se da je Monpelje zainteresovan...

12.40 -Iskusni levi bek Haralampos Likojanis je prešao iz Kaljarija u Bolonju kao slobodan igrač.

12.30 - Ništa od dogovorenog potpisa Ognjena Mudrinskog za slovenačko Celje. Transfer srpskog napadača je propao zbog bizarnog video snimka koji se pojavio na društvenim mrežama. Za nevericu.

12:01 - Petar Škueltić bi voleo da nastavi karijeru u ruskoj Premijer ligi! On je slobodan igrač posle isteka ugovora u TSC-u, a njegov agent Ivan Adžić je za ruske medije rekao da bi nekadašnji član Lokomotive želeo da se vrati u tu zemlju!

Foto: Starsportphoto©

 

11:44 - Novo pojačanje je stiglo u Lil! Dvogodišnji ugovor je potpisao Žona Martan kojem je istekao ugovor sa Renom.

 

 

11:23- Sinoć je srpskom golmanu Miletu Svilaru zvanično istekao ugovor sa Benfikom i danas bi trebalo da bude zvanično promovisan kao pojačanje Rome!

 

 

11:06 - Fudbaler Partizana, Marko Jevtović, pojačaće turski Gacijantep, a prema najnovijim informacijama i mladi napadač Marko Milovanović razdužiće crno-belu opremu i otići u Almeriju!

10:46 - Portugalac Žota je prošlu szeonu igrao kao pozajmljen igrač za Seltik, a pružao je fenomenalne partije! Škotski šampion je presekao i odlučio da Benfiki plati 7.500.000 evra za portugalskog igača i 25 odsto od narednog transfera!

10:37-  Iz Ueske je u Hetafe kao slobodan igrač stigao vezista Haime Seoane.

10:28 - Nastavlja se seča u Real Madridu! Španski gigant neće ponuditi Marku Asensiju novi ugovor, a ovaj mu ističe za godinu dana! Može da ode sada ili sledeće leto kao slobodan igrač, a Real bi ga dao za 30.000.000 evra...

10:19 - Malkom Ebiovei (18) potpisao je ugovor sa Kristal Palasom.

 

 

10:12- Kraj! Rišarlison je novo pojačanje Totenhema, koji je za Brazilca paltio Evertonu gotovo 70.000.000 evra!

 

 

10:01 Fudbaler Partizana, Marko Jevtović, pojačaće turski Gacijantep, iako crno-beli nisu želeli da se odreknu usluga pouzdanog veziste

Foto: Starsportphoto

 

09:42 - Kalvin Filips iz Lidsa stiže na lekarske preglede u Siti! Engleski gigant je sa Lidsom dogvorio obeštećenje u visini od oko 55.000.000 evra!

09:21- Podsetimo, danas je zvanično počeo prelazni rok u mnogim zemljama, a kao i uvek oči su uprte u igrače kojima minule večeri istekli ugovori i koji su slobodni u izboru nove sredine...

09:02 - Francuski vezista Korentan Toliso vratio se u Lion posle pet godina u Bajernu.

 

 

08:55 - Roma ponovo želi Davidea Fratezija, a nova ponuda je - 20.000.000 evra i perspektivni  ofanzivni vezista Kristijan Volpato (18).

08:28 - Salernitana se javila Juventusu sa namerom da pozajmi Andreu Kambijasa za narednu sezonu. 

08:26- PSŽ je dobio kapitalno pojačanje praktično u ponoć! Vitinja je zvanično novi fudbaler francuskog giganta! Portu ide 40.000.000 evra, a portugalskom vezisti ugovor na pet godina.

 

 

08: 25 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija