• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2022

08:37 >> 23:53

TRANSFERI (3. JUL)! Čelsi hoće Albanca! Bajern u problemu zbog Levandovskog!  Brazilac napušta Barsu...

Pixabay

Fudbal

TRANSFERI (3. JUL)! Čelsi hoće Albanca! Bajern u problemu zbog Levandovskog! Brazilac napušta Barsu...

Podeli vest

Uz Informer.rs uživo pratite najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

Uz Informer.rs uživo pratite najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta.  Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Srbi su i ovog leta u centru pažnje! Reprezentativci naše zemlje Luka Jović, Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović su i te kako poželjni igrači i u ovom prelaznom roku...

23:53 - ​Flamengo je rešen da ove sezone detonira tržište u Evropi! Brazilski velikan je naciljao dva ogromna pojačanja, a na Marakanu bi mogli Arturo Vidal i Aleksis Sančez! 

23:25 - Napadač Sasuola Đanluka Skamaka nalazi se na radaru Pari Sen Žermena, ali će o njegovom transferu na Park Prinčeva odlučivati visinu obeštećenja. 

22:51 - Galatasaraj je još prošle nedelje poslao ponudu Kaljariju za Žoaa Pedra u iznosu od 7.000.000 evra

22:00 - Fudbaler Juventusa Mojzi Kin, koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Evertonu, mogao bi da nastavi sa igranjem u Premijer ligi.

Za 22-godišnjeg napadača raspituju se londonski rivali Vest Hem i novopečeni premijerligaš Fulam.

21:45 - Danski defanzivac Danijel Vas može da bira gde će nastaviti karijeru, pošto je posle Hetafea i Real Sosijedad pokazao interesovanje za desnog beka madridskog Atletika.

21:30 - Roma je gotovo završila posao oko dovođenja Mehmeta Zekija Čelika. Turčin je stigao u Večni grad na lekarske preglede i potpisivanje ugovora. Čeka se samo promocija bivšeg igrača Lila.

 

 

21:10 - Lacio je povećao ponudu za Alesija Romanjolija. Rimljani sada nude 3.000.000 evra i petogodišnji ugovor.

20:55- Izgleda da će doskorašnji fudbaler Milana Frank Kesi u utorak doputovati u Barselonu. Prema nekim informacijama, zarađivaće 6.500.000 evra po sezoni!

Foto: Reuters

 

20:42- Lacio je navodno podigao ponudu AlesiU Romanjoliju na 3.000.000 evra godišnje i ugovor na pet godina!

20:20 - Tijemue Bakajoko napušta Milan godinu dana pre isteka pozajmice budući da nije u planovima Stefana Piolija. Francuz bi mogao da se preseli u tabor Olimpika iz Marselja.

19:45 - Iz Barselone poručuju da je moguć ostanak Frenkija de Jonga na Nou Kampu, ali ako Holanđanin pristane na smanjenje plate.Vezista nije za takvu opciju, međutim, još nije ni stupio u kontakt sa zainteresovanim Mančester junajtedom, jer Crveni đavoli nisu ušli u pregovore sa Kataloncima. Razlog je preveliko obeštećenje od 20.000.000 evra, koliko Barsa traži za njegovu slobodu.

19:22- Kristijan Pavon napustio je Boku Juniors posle osam godina i potpisao ugovor sa Atletiko Mineirom!

 

 

19:01- Njukasl je zainteresovan za albanskog napadača Armanda Broju, koji je pod ugovorom sa Čelsijem. 

18:44-  Vulverhemtpon se zahvalio Trinkau na doprinosu u prethodnoj sezoni i potvrdio da se portugalski ofanzivac vraća u Barselonu!

 

 

18: 26 - Baskijski klub je dogovorio transfer Braisa Mendeza sa Seltom. Sosijedad će za talentovano krilo platiti 14.000.000 evra. 

18:05 - Talentovani belgijski vezista Romeo Lavija dogovorio je prelazak iz Mančester sitija u Sautempton. Sveci će za njegov ugovor morati da plate 12.000.000 evra. 

17:48- Kristal Palas se uključio u trku za Morgana Gibsa-Vajtkojua! Inače, Sautempton i Notingem Forest su već u bortbi za potpis veznog fudbalera Vulverhemptona...

17.30 - Brazilski golman Neto napustiće Kamp Nou, pošto mu je trener Barselone Ćavi saopštio da ne računa na njegove usluge.

17:00 - Nedavno se Konor Hurihejn rastao sa Aston Vilom, ali neće dugo čekati na novi klub. U trku za iskusnim vezistom uključili su se Luton, Derbi Kaunti i Hadersfild.

16:51- I vrapci na grani znaju da Robert Levandovski želi u Barselonu, a Bajern rizikuje da u novu sezonu uđe bez špica koji bi dostojno zamenio rasnog golgetera! Bavarci su poslali ponudu Renu za Matisa Tela, ali je jasno da to nije igrač koji bi u prvoj sezoni mogao pruži maestralne partije Bundesligi i Ligi šampiona.

Foto: Tanjug

 

16:38 - Bundesligaš Hofenhajm je poslao Strazburu zvaničnu ponudu za štopera Aleksandera Đikua. Defanzivca u svojim redovima odavno želi Sevilja, ali su Nemci bili brži od Španaca i zvanično se obratili Francuzima za realizaciju ovog transfera.

16:22- Još jedna vest vezana za Salernitanu! Želi italijanski klub da dovede na pozajmicu Rominog mladog ofanzivca, kojem se predviđa lepa karijera - Feliksa Afenu Đana.

16:11- Atalanta i Salernitana su postigle dogovor oko prelaska Edersona u Bergamo. Platiće oko 14.000.000 evra obeštećenja za centralnog vezistu, a istovremeno će perspektivni štoper Mateo Lovato u Salernu na pozajmicu!

15.52 - Japanski fudbaler Ritsu Doan nalazi se na meti Frajburga. Bundesligaš je spreman da plati PSV-u 8.000.000 evra, a dogovor je veoma blizu.

15.21- Notingem Forest je povećao ponudu za Majncovog Musu Nijakatea. Nudi blizu 15.000.000 evra, a to je suma koju traži nemački klub za svog kapitena i štopera. 

15.20 - Juventus se dogovorio sa sa agentom Nikola Zaniola, piše Tuttosport. Sada kreće novi krug pregovora sa Romom.

15:12 - Arnaut Dađuma (25) na meti je Vest Hema. Englezi će ga platiti oko 40.000.000 evra Viljarrealu. Krilni igrač Viljarreala prema Transfermarku vredi 50.000.000 evra.

15:02 - Kalčomerkato donosi vest da se Žoržinjo ponudio Juventusu jer želi da se vrati u Seriju A.  Italijanski reprezentativac je u Čelsiju od 2018. godine, gde se potpuno afirmirao kao jedan od najboljih plejmejkera današnjice. Prema Transfermarku vredi 40.000.00 evra.

14.34 - Ajaks se prisetio da je na današnji dan pre četiri godine iz Sautemptona za 13.700.000 evra doveo  Dušana Tadića.

 

 

14.32 - Milan želi da produži ugovor sa  Rafaelom Leaom. Posle prvobitne ideje da ugovor bude produžen do 2026. godine, italijanski Corriere dello Sport piše da bi novi ipak mogao da bude potpisan do 2027. godine.

14:12 - "Sport" piše da Barselona završava transfer Markosa Alonsa (30) iz Čelsija. Levi bek trebao bi stići u katalonski klub za 10.000.000 era i biti konkurencija Đordiju Albi. Povremeni španski reprezentativac vredi 12.000.000 evra prema Transfermarku, a ugovor s londonskim klubom ističe mu sledećeg leta. 

Foto: Tanjug/AP

 

13.45 - Navodno je  Kristijano Ronaldo zatražio transfer iz Mančester junajteda ukoliko stigne prava ponuda, a danas je Real Madrid na svom zvaničnom instagram profilu objavio Ronalovih top 10 golova u Ligi šampiona.  Naravno, navijači su "odlepili".

 

 

 

13.42 - Fabio Karvaljo se i zvanično preselio iz Fulama u Liverpul. Portugalski vezista je potpisao petogodišnji ugovor, a londonskom klubu je pripalo 6.000.000 evra fiksno i mogućnost da kroz bonuse zaradi još 3.000.000.

 

 

13.30 - Fabio Kvaljarela potpisao je sa Sampdorijom ugovor do 2023. godine i pristao da mu se plata prepolovi sa milion na 500.000 evra.Od broja njegovih golova i nastupa zavisi da li će se ona vremenom povećavati.

13:10 - Mančester junajted je ponudio ugovor Kristijanu Eriksenu vredan 150.000 funti nedeljno. Danac nije još uvek prihvatio jer želi da vidi kako će se odvijati transfer politika tima sa "Teatra snova" ovog leta, prenosi engleski "San".

Foto: Tanjug/AP

Kristijan Eriksen

12:31Mohamed Salah ovaj je postao najplaćeniji igrač Liverpula u istoriji kluba. Zarađivaće oko 420.000 evra nedeljno, a engleski "San" piše da je umalo završio u Čelsiju. Novi vlasnik "plavaca" Tod Boeli želeo je da vrati Salaha u London. Navodno je Liverpul hteo da proda Salaha za 65.000.000 evra u slučaju da nije produžio ugovor do kraja leta. Na kraju je Salah prihvatio ponudu "Redsa".

12:17 - Fabricio Romano, italijanski novinar specijalizovan za transfere tvrdi da Ajaksov defanzivac Lisandro Martinez (24) želi da igra u Premijer ligi. Za njega su zainteresirani Mančester junajted i Arsenal, koji rade sve da ga Ajaks pusti. Erik ten Hag, Martinezov bivši trener, ključan je čovek u Junajtedovoj operaciji. Zbog njega je Mančester u prednosti za dovoženje Argentinca. Martinez prema Transfermarku vredi 32.000.000 evra.

 

 

 

 

12.05 - Miloš Ninković je posle sedam godina napustio Sidnej i prešao u rdove gradskog rivala Vestern Sidnej Vonderersima. Ninković će biti 16. fudbaler koji je nosio dresove ovih sidnejskih ekipa, s tim da ih je 12 igralo za Sidnej pre nego što je 2012. osnovan Vestern Sidnej Vonderers. Potpisao je ugovor na godinu dana, ali je dobio i ponudu koja se ne odnosi samo na njegovu igračku karijeru.

- Dogovor je da ostanem u klubu najmanje još dve godine kada prestanem da igram - otkrio je Ninković.

 

 

11:53 -  Iz Italije stižu vesti da je Milan ušao u trku za Realovog Marka Asensija. Asensio želi da igra u prvih 11 madridske ekipe, a to je nešto što trener Karlo Anćeloti ne može da obeća. Španski ofanzivac stoga traži sredinu u kojoj će kroz redovne nastupe izboriti mesto u avionu za Katar.

11:49 - Engleski mediji pišu da je Aleks Teles višak u Mančester junajtedu. Levi bek nije u planovima trenera Erika ten Haga nakon dolaska Malasije iz Fejenorda.

11.25 - Frančesko Toti, nekadašnji kapiten i legenda Rome, pričao je za Skaj Italija o prelaznom roku.  Pminjali su se Paulo Dibala i Kristijano Ronaldo, ali Toti kaže da su tu neke stravi bile nerealne.

- Iskreno, nikad nisam verovao u to jer znam kakva je trenutna situacija. Zanimljiv mi je povratak Lukakua u Inter, Pogbe u Juventus. Uvek pričamo o najjačim timovima, nadamo se da i timovi srednje jačine mogu da dovedu značajna pojačanja - zaključio je Toti.

Levandovski ćaskao sa Ćavijem

11.05 - Španija na nogama, trener Barselone Ćavi Ernandez i napadač Bajerna Robert Levandovski susreli su se u jednom restoranu na Ibici. malo su proćaskali, a napadač je, kako prenosi pomenuti portal, otvoreno poručio Ćaviju - "Stvarno želim da radim sa tobom", prenosi "AS".

 

 

10.35 -  Španski AS seli Erliga Halanda u Real Madrid iako još nije zaigrao za Mančester sutu. Naime Kraljevski klub planira da zadrži Karima Benzemu do 2024. godine i da ga tada zameni supetalentovanim Norvežaninom.  Halandova izlazna klauzula je 150.000.000 evra.

10:31 - Liverpul bi mogao da pusti Roberta Firmina u Juventus. Brazilski ofanzivac mogao bi biti zamenjen za Adriena Rabioa, francuskog zadnjeg veznog tima iz Torina, piše Miror.

Dembele ostaje u Barsi

09.53 -Bliži se kraj sage. Dembele će najverovatnije produžiti saradnju sa Barselonom. Predsednik Barselone  Laporta potvrdio je da su vrlo blizu dogovora šta će biti poznato tokom naredna dva, tri dana. Dembeleu je s 1. jula  istekao ugovor s Barselonom, a pošto nije potpisao novi sad je slobodan igrač. 

Foto: reuters

Osman Dembele

09:36 - "San" piše da se Mančester junajted i Mančester siti bore za Serža Gnabrija iz Bajerna. Gnabriju sledećeg leta ističe ugovor sa prvakom Nemačke, a on ne želi da ga produži. To prisiljava "Bavarce" da ga prodaju ovoga leta. Gnabri prema Transfermarku vredi 65.000.000 evra.

08:51 - Mančester junajted vrlo verovatno ostaje bez Kristijana Ronalda koji je zatraćio odlazak iz kluba. Klub je ekspresno reagovao i počeo da traži njegovu zamenu, i našao je u ofanzivcu Ajaksa Entoniju(22).

08.32 - Srpski vezista Nemanja Radoja je na pragu novog kluba. Španski mediji pišu da je blizu potpisa za Valjadolid. Klub već dugo pregovara sa srpskim vezistom ali ništa još nije potpisano. Radoja je prethodne tri sezone proveo u Levanteu za koji je odirgao 74 meča u tom periodu. Radoja već osam sezona igra u elitnom rangu španskog fudbala. Iz Vojvodine je 2015. došao u Seltu za koju je odigrao 146 utakmica. Klub iz Viga je napustio takođe kao slobodan igrač. 

08.31 - Čelnici Ajntrahta iz Frankfurta najavljuju ostanak Filipa Kostića, bez obzira na to što srpskom reprezentativcu ugovor sa klubom ističe za godinu dana. Juventus je spreman da plati 15.000.000 evra, što je za 5.000.000 evra manje od onoga što traži nemački klub.
- Ne isključujem mogućnost da Filip ostane, ali na kraju je to njegova odluka. Daćemo mu vremena da razmisli, mora sam da odluči koji naredni korak želi da napravi - rekao je Sportski direktor Ajntrahta Markus Kreše za Skaj Sport.

Foto: reuters

Filip Kostić

 

08:30 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17