• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.07.2022

09:56

POČINJE NAJVAŽNIJA SUPERLIGA U ISTORIJI! Borba za titulu i Ligu šampiona!

Starsportphoto

Fudbal

POČINJE NAJVAŽNIJA SUPERLIGA U ISTORIJI! Borba za titulu i Ligu šampiona!

Podeli vest

Fudbalska Superliga Srbije, najvažnija i finansijski najvrednija u istoriji, s obzirom na to da će prvak obezbediti direktan plasman u Ligu šampiona, počinje u petak

Vicešampion će u kvalifikacije za Ligu šampiona, dok će u evro kupove još tri kluba - treći i četvrti na tabeli u kvalifikacije za Ligu konferencija, a pobednik Kupa u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Takođe, zbog Mundijala u Kataru prvenstvo počinje ranije nego ikad, što bi moglo da bude od velikog značaja jer će srpski predstavnici u kvalifikacije za evropske kupove ući sa više takmičarskih mečeva "u nogama".

Branilac titule i petostruki uzastopni šampion Crvena zvezda u nedelju uveče dočekuje Radnički iz Niša, dok Partizan, sa novim trenerom Ilijom Stolicom, gostuje Javoru u Ivanjici.

Mali derbi odigraće Čukarički i TSC, a pojačana Vojvodina će dočekati Napredak iz Kruševca.

SUPERLIGA SRBIJE

1. kolo

Petak

Voždovac - Novi Pazar 20.00

Subota

Čukarički - TSC 20.00
Javor - Partizan 20.00
Mladost Lučani - Spartak 20.00


Nedelja
 
Crvena zvezda - Radnički Niš 20.00
Radnik - Mladost GAT 20.00
Vojvodina - Napredak 20.00

Ponedeljak

Kolubara - Radnički Kragujevac 20.00


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija