• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2022

11:15

NIJE NI POČELO, KOSANOVIĆ PODIGAO BURU: Zvezda je prvak države, ostali nemaju šta da traže!

Informer

Fudbal

NIJE NI POČELO, KOSANOVIĆ PODIGAO BURU: Zvezda je prvak države, ostali nemaju šta da traže!

Podeli vest

Nekadašnji trener Crvene zvezde Milorad Kosanović pred početak Superlige kaže da je Crvena zvezda već prvak Srbije

Superliga Srbije ove sezone je , najvažnija i finansijski najvrednija u istoriji, s obzirom na to da će prvak obezbediti direktan plasman u Ligu šampiona.  Vicešampion će u kvalifikacije za Ligu šampiona, dok će u evro kupove još tri kluba - treći i četvrti na tabeli u kvalifikacije za Ligu konferencija, a pobednik Kupa u kvalifikacije za Ligu Evrope

Milorad Kosanović ne sumnja u šampiona Srbije.

- Zvezda je koliko danas prvak države, preostali nemaju šta da traže. Najizbalansiraniji tim ima u poređenju s konkurentima, moćniju logistiku. Zato i ne možemo da očekujemo visok kvalitet ligaškog fudbala - kazao je za Žurnal Milorad Kosanovć.

Foto: Starsportphoto

Zvezda ili Partizan?

- S druge strane, interesantnost gledanja bi mogli da uvećaju Partizanov tim na nižem nivou od prošlogodišnjeg i na to reakcija Čukaričkog. Vojvodina je kao nešto poradila na jačanju kluba i ekipe, ali neubedljivo... meni. Ostali su podjednako slabi, boriće se za preostala mesta. A, ovi što su ušli u ligu i oni što su u minuloj sezoni jedva ostali – za ostanak u elitnom rangu.

Osvrnuo se iskusni stručnjak i na suđenje, a znamo da skoro nijedno kolo tokom minule sezone nije prošlo bez negodovanja klubova.

- UEFA je stisla nacionalni savez i nazire se boljitak, ne i kad su u pitanju utakmice Zvezde i Partizana. Preostali, kako koji... Postojeće stanje biće sve dok ne budemo privatizovali klubove, dakle, kad se bude znao titular mnogi, kao dosad, neće moći da se igraju s ljudima. Čukarički i Voždovac su egzaktan primer, slikovito rečeno: svetlo u tunelu. Pričam o tome već desetak godina, uludo razumljivo. Iako sam svestan velike moći oponenata i neimanja sluha za otupljenje uticaja mračnih tipova u srpskom fudbalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15