• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

21.07.2022

07:09

POBEDIĆE MIHA PODMUKLU BOLEST! Jedna fotografija sve zabrinula, ali bivši saigrači našeg asa imaju LEPE VESTI!

printscreen

Fudbal

POBEDIĆE MIHA PODMUKLU BOLEST! Jedna fotografija sve zabrinula, ali bivši saigrači našeg asa imaju LEPE VESTI!

Podeli vest

Arijana, supruga Siniše Mihajlovića, objavila fotografiju na kojoj se vidi da je Siniša smršao * Njegovi bivši saigrači Dragiša Binić i Zvonko Milojević ubeđeni su da će se on opet izlečiti

Miha će opet pobediti opaku bolest, on je jači od svega i svih, poručuju njegovi bivši saigrači iz Zvezde Dragiša Binić (60) i Zvonko Milojević (50)!

Legenda srpskog fudbala Siniša Mihajlović (53) ponovo se bori sa akutnom leukemijom, koja mu se vratila pre četiri meseca, a njegovi prijatelji i bivši saigrači ubeđeni su da će on i ovog puta uspeti da se oporavi i vrati trenerskom poslu!

Mihajlović izašao iz bolnice

Šef stručnog štaba Bolonje proveo je nešto više od dva meseca u bolnici "Santa Orsoli", gde je prošao kroz novi ciklus hemioterapija. On je pušten kući krajem juna, a nedavno je prisustvovao prozivci i početku priprema italijanskog prvoligaša (pogledajte okvir).


Na slikama koje su se pojavile na društvenim mrežama njegove supruge Arijane jasno se vidi da je proslavljeni defanzivac znatno izgubio na kilaži, pa su mnogi izrazili veliku zabrinutost zbog toga. Međutim, Dragiša Binić, sa kojim je Mihajlović svojevremeno delio svlačionicu u Crvenoj zvezdi, objašnjava da je sve to očekivano, ali da nije alarmantno.

Foto: printscreen

Siniša Mihajlović smršao



- Siniša je dobro, svakim danom sve bolje. Njegovo stanje je takvo da posle jakih terapija mora još neko vreme da se pripazi. Ne kreće se tamo gde su velike grupe ljudi zbog rizika da se ne zarazi nekim virusom. Konstantno je u kontaktu sa saradnicima iz stručnog štaba, pogotovo Miroslavom Tanjgom, koji vodi treninge Bolonje u njegovom odsustvu. Ne sumnjam u Mihu, on će pobediti i ovaj put. Uspeo je da se izbori i sa mnogo gorim stvarima u životu - kaže Binić za Informer.

Našem čuvenom reprezentativcu, a kasnije i selektoru državnog tima, prvi put je dijagnostikovana akutna leukemija u leto 2019. godine. U više navrata je po nekoliko nedelja provodio u bolnici, znatno je smršao i ostao bez kose. Srpski as je za to vreme prošao kroz tri ciklusa hemioterapija, a odrađena mu je i transplantacija koštane srži.

Tokom epidemije korone na Apeninima 2020. preležao je i opaki virus, a ubrzo se potpuno vratio treninzima i obavezama u Bolonji. U međuvremenu je postao i deda, pošto je njegova ćerka Virdžinija dobila devojčicu Violante sa fudbalerom Alesandrom Voglaćiom.

Siniša imao medicinsku intervenciju

Međutim, krajem februara ove godine, tokom utakmice sa Salernitanom u Seriji A, iskusni stručnjak je ponovo osetio simptome bolesti. Miha je posle nekoliko dana potvrdio da mu se leukemija vratila, posle čega su italijanski mediji saznali i da je imao "medicinsku intervenciju koja nije bila beznačajna".

Bivši Zvezdin golman Zvonko Milojević, koji je 2007. od posledica teške saobraćajne nesreće ostao nepokretan, uveren je da će Siniša uspeti da prevaziđe i ovu prepreku.

- Preko mog kuma Dekija Stankovića u toku sam s onim što se Mihi dešava i njegovim zdravstvenim stanjem. Možda ga ja i najbolje razumem, s obzirom da se već godinama borim i oporavljam od nesreće. Njemu je još teže, jer se bori za život. Ta bolest je opasna i podmukla, ali siguran sam da će uspeti da se oporavi. Ima veliku podršku porodice, a on je jak kao stena. I dok je bio igrač nikad nije dozvoljavao da ga bilo šta sputa, uvek se hrabro suočavao sa svim problemima i nevoljama - poručuje Milojević u razgovoru za naš list.
 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija