• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: S. Stošić

31.07.2022

07:00

PARTIZANOV DŽELAT PORUČIO! Zaslužili smo pobedu! Igrači Novog Pazara pre meča imali sastanak sa NAVIJAČIMA, ovo je bio EPILOG!

Starsportphoto

Fudbal

PARTIZANOV DŽELAT PORUČIO! Zaslužili smo pobedu! Igrači Novog Pazara pre meča imali sastanak sa NAVIJAČIMA, ovo je bio EPILOG!

Podeli vest

Ni najveći optimisti nisu očekivali da će Novi Pazar do prve pobede doći protiv Partizana, u četvrtom kolu Superlige

Uzdrmani brod iz Humske nasukao se na obale Jošanice, nastavivši da se udaljava od šampionske titule.

Junak Pazaraca bio je strelac jedinog gola - Miloš Mijić, koji je sa "bele tačke" uspeo da nadmudri Nemanju Stevanovića i prekine crni niz svog tima od maksimalna tri poraza.

- Verovali smo u pobedu. Lično sam znao da možemo da ih dobijemo. Nekoliko puta se Partizan okliznuo na ovom terenu, bilo je 3:2 za nas, pa 1:1, zato sam negde očekivao da smo kadri da pobedimo, uz Crvenu zvezdu, najkvalitetniji tim u Superligi - rekao je Mijić na početku razgovora za "Informer".

Uprkos trijumfu i očajnom izdanju crno-belih, vezista Novog Pazara je imao samo reči hvale za izabranike Ilije Stolice.

- Tačno je da smo i mi i oni bili u problemu, njihova kriza je sada produbljena. Iskoristili smo slabosti protivnika i na kraju slavili. Ipak, oni su tim sastavljen od fenomenalnih pojedinaca, Dijabate je odličan igrač, Andrade takođe, sve su to fudbaleri vrhunskih kvaliteta. Međutim, mi im nismo dozvolili da stvore neke ozbiljnije šanse, odbrana je odradila veliki posao.

Foto: Starsportphoto

detalj sa meča Novi Pazar - Partizan

ISKLJUČENJE PRELOMILO MEČ

Kao ključni trenutak, povratnik u srpski fudbal iz malteškog Balzana, navodi sledeće:

- Bio je to penal i igrač više, kada je isključen Siniša Saničanin. Uspeli smo da sačuvamo rezultat, iako je Partizan u većem delu utakmice napadao. Odigrali smo sjajno u defanzivi i zasluženo se radovali.

Novi Pazar je do ovog meča imao sva tri poraza (Voždovac 0:1, Čukarički i Javor po 1:2).

- Nismo zaslužili takve rezultate. Protiv Čukaričkog smo na našem terenu jurili vođstvo Beograđana, izjednačili smo, pa promašili penal za pobedu. Sa Javorom smo primili dva brza gola i nesrećno izgubili, na Voždovcu slična priča... Sada nam se vratilo za sve prethodne kikseve - kaže Mijić za naš portal.

Foto: Starsportphoto

Miloš Mijić

IGRAO ZA 11 KLUBOVA, SAMO SE U JEDAN VRAĆAO

Promenio je 32-godišnji vezista 11 klubova u dosadašnjoj karijeri.

Afirmisao se u Radničkom iz Nove Pazove, da bi potom igrao za slovenačko Domžale, Donji Srem (u slavnim danima Pećinčana), lučansku Mladost, Metalac (Gornji Milanovac), surdulički Radnik, tuzlansku Slobodu, podgoričku Budućnost, kruševački Napretka i Balzan sa Malte.

Samo je za Novi Pazar igrao u dva mandata. Prvi put u sezoni 2015/2016. da bi se posle kraće epizode na Malti ove godine ponovo vratio u ekipu sa Jošanice.

NAVIJAČI PRUŽILI PODRŠKU

Budući da je Džazkoin arena bila zatvorena za gledaoce, dan pre utakmice izabranici Vladimira Gaćinovića obavili su razgovor sa najvatrenijim pristalicama.

- Nedostajali su nam na tribinama. Da je publika mogla da prisustvuje, bila bi naš 12. igrač i lakše bismo trijumfovali, možda sa kojim golom više. Imali smo razgovor sa navijačima, dali su nam maksimalnu podršku uprkos lošem startu, ali i tražili da "poginemo na terenu" protiv Partizana, pa makar i izgubili utakmicu. Srećom, dobili smo i krenuli sa "mrtve tačke". Zahvaljujemo se i ovih 70 ljudi što je prisustvovalo meču, i njihova pomoć nam je mnogo značila. Ovo će nam podići samopouzdanje. Idemo da se borimo u Bačkoj Topoli protiv TSC-a i u Nišu sa Radničkim, koji su favoriti u predstojećim duelima. Ali, bio je i Partizan... - istakao je Miloš Mijić za "Informer".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija