• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.08.2022

11:52

LAZETIĆ SE NE DA PREVARITI: Nema opuštanja, svesni smo koliko je Novi Pazar opasan!

Starsportphoto©

Fudbal

LAZETIĆ SE NE DA PREVARITI: Nema opuštanja, svesni smo koliko je Novi Pazar opasan!

Podeli vest

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da su svi u njegovom timu svesni da je Novi Pazar opasan protivnik i dodao da se sigurno neće opustiti i da ih neće zavarati trenutna pozicija rivala na tabeli Super lige Srbije

- Pripremamo se za jednu od najvažnijih utakmica na našem terenu u ovoj polusezoni. Nema opuštanja, svesni smo koliko su opasni i neće nas zavarati trenutno stanje na tabeli ni to što su izgubili tri utakmice- rekao je Lazetić, a prenosi klub.

Fudbaleri TSC-a dočekuju sutra ekipu Novog Pazara, u utakmici petog kola Super lige Srbije. TSC je u prošlom kolu slavio u Nišu protiv Radničkog i trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli sa osam bodova. Novi Pazar je 12. na tabeli sa tri boda, koja je osvojio u prethodnom kolu protiv Partizana.

- Pazar je u prve četiri utakmice pokazao da se izuzetno brzo prilagodjava protivniku. Na meču sa Partizanom su bili izvanredni u niskoj zoni i odradili su defanzivno savršenu utakmicu. Oni su jedina ekipa kojoj je uspelo da ih u poslednje tri godine dva puta pobedi- rekao je Lazetić.

Foto: Starsportphoto

 

Novi Pazar je protiv ostalih rivala, kako je naveo Lazetić, igrao drugačije i time potvrdio da se lako adaptira na razne stilove igre.

- Verovatno će tu taktiku imati i na meču protiv nas, ali mi ćemo biti na svom terenu i gledaćemo da procenićemo kakva će biti naša sezona. Bićemo na svom maksimumu i njih ćemo, kao i svakog protivnika, pokušati da nateramo da se prilagodi nama tako da mi kontrolišemo utakmicu- rekao je Lazetić.

Krilni napadač TSC-a Saša Jovanović ocenio je Novi Pazar kao teškog protivnika, koga niko ne sme da potceni.

"Očekujem težak meč jer je Novi Pazar ušao u dobru formu. Pobedili su Partizan i verovatno dolaze puni samopouzdanja. Sa druge strane mi smo imali težak raspored, ali smo startovali super. Pobedili smo Radnički sa 3:0 i nadam se da ćemo pobedom protiv Pazara tu pobedu učiniti još značajnijom za nas", kazao je Jovanović.

Utakmica TSC - Novi Pazar igra se sutra od 18.55 na stadionu Arena u Bačkoj Topoli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija