• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2022

12:55

BLATI MITROVIĆA! Čoveče, kupi naočare! Optužio Srbina da se bacio... (VIDEO)

AP PHOTO

Fudbal

BLATI MITROVIĆA! Čoveče, kupi naočare! Optužio Srbina da se bacio... (VIDEO)

Podeli vest

Endi Tauzend, koji je od 1990. do 1993. igrao za Čelsi, smatra da je napadač Fulama Aleksandar Mitrović iscenario penal na utakmici protiv Liverpula (2:2)

Aleksandar Mitrović je nastavio u Premijer ligi gde je stao u Čempionšipu. Postigao je dva gola protiv Liverpula i bio najzaslužniji za bod Fulama, a drugi pogodak bio je sa bele tačke.

Upravo je kontakt koji je prethodio, a koji je bio između Mitrovića i Van Dajka, bio sporan Tauzendu.

Nije bio penal

- Video sam da je Van Dajk rekao sudiji "nema šanse". Po mom mišljenju, utisak je da je Mitrović prelako pao -  rekao je Tauzend za "Talksport".

- Da li je Van Dajk zakačio Mitrovića, nisam siguran, ali svakako je loše bio postavljen. Ipak, nisam video mnogo kontakta i ako je to slučaj, onda penal ne sme da bude suđen - dodao je Englez.

Mitrović je realizovao penal, čime je drugi put na utakmici doveo Fulam u vođstvo.

- Meni je izgledalo kao inscenirano, kao da se bacio. Nije ga dotakao, sudija je trebalo da pogleda usporeni snimak. Ako je bilo ozbiljne sumnje – jednostavno je morao. Voleo bih kada bismo mogli da čujemo razgovore između sudija. Trebalo bi to da učine. Niko nije imao pojma šta se dešava na terenu i zbog toga bi trebalo to uvesti - zaključio je Tauzend.

Pogledajte, pa presudite! 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija