• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2022

14:54

BOG ĆE ODREDITI MOJU BUDUĆNOST! Antoni SREĆAN u Ajaksu! Neće u MANČESTER!

Tanjug/AP

Fudbal

BOG ĆE ODREDITI MOJU BUDUĆNOST! Antoni SREĆAN u Ajaksu! Neće u MANČESTER!

Podeli vest

Fudbaler Ajaksa Antoni oglasio se prvi put povodom navoda da bi mogao da pojača Mančester junajted i za holandski De Telegraf rekao da je njegova buducnost u rukama boga

Tokom jutra je na Ostru odjeknula vest da je Antoni zatražio transfer od Ajaksa budući da je za Brazilca ozbiljno zainteresovan Mančester junajted. Ipak, sve se čini da Englezi nisu imali ispravne informacije budući da je ofanzivac Kopljanika za "De Telegraf" demantovao te navode. 

- Bog će odrediti moju budućnost. Veoma sam srećan u Ajaksu, imam ugovor do leta 2025. godine i daću svake sekunde sve za ovaj predivni klub - rekao je Antoni za De Telegraf.

Foto: Tanjug

Prema pisanju britanskih medija Mančester junajted ponudio je Ajaksu 80 miliona evra za Brazilca, ali je ta ponuda odbijena. Međutim, "crveni đavoli" neće odustati i navodno su spremili čak 100 miliona evra za Antonija.

Krilni napadač iz Brazila karijeru je počeo u Sao Paulu iz kog je 2020. došao u Ajaks za sumu od 15,75 miliona evra.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija