• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

06.09.2022

06:44

Italijani tvrde, MIHAJLOVIĆ DOBIJA OTKAZ! Srpski trener odbrusio kritičarima i poslao poruku upravi Bolonje!

printscreen

Fudbal

Italijani tvrde, MIHAJLOVIĆ DOBIJA OTKAZ! Srpski trener odbrusio kritičarima i poslao poruku upravi Bolonje!

Podeli vest

Čelnici Bolonje razmišljaju da otpuste Sinišu Mihajlovića posle tri remija i dva poraza u prvih pet kola Serije A, prenose mediji u Italiji

Siniša Mihajlović uskoro dobija otkaz, prenose italijanski mediji! Legendarni srpski stručnjak mogao bi da ostane bez posla nakon što je njegova Bolonja očajno započela novu sezonu u italijanskoj Seriji A.

Ekipa sa stadiona "Renato Dal'Ara" zabeležila je tri remija i dva poraza u uvodnih pet kola i nalazi se u donjem delu tabele. Takav razvoj situacije mogao bi da košta posla srpskog stručnjaka, koji na klupi Bolonje sedi od 2019. godine. Ovaj tim nije uspeo da dođe do trijumfa ni u nedelju po podne, kada je u Speciji odigrao 2:2.
SINIŠA MIHAJLOVIĆ U BOLONJI

Utakmica 130
Pobeda 43
Remija 34
Poraza 53


Uvrede na internetu

Nakon tog meča poznati novinar i ekspert za transfere Nikolo Šira nagovestio je da bi Srbin uskoro mogao da napusti klupu Bolonje. Čak je otkrio i ime njegovog naslednika.

- Uprava Bolonje se dvoumi oko Siniša Mihajlovića. Klub razmišlja o promeni trenera i dovođenju Portugalca Paula Souse, koji želi da se vrati trenerskom poslu u Seriji A. Prvi kontakti su već uspostavljeni - prenosi pomenuti novinar.

Mihajlović se prethodnih dana susreo sa brojnim kritikama na društvenim mrežama od pojedinaca koji se predstavljaju kao navijači Bolonje. U Mihinu zaštitu stala je njegova ćerka Viktorija, a onda je i Miha odlučio da se oglasi na konferenciji za medije.

Arnautović: Motiviše nas da pobeđujemo


Najbolji fudbaler Bolonje Marko Arnautović, koji je ujedno lider na listi strelaca Serije A sa pet postignutih golova, kaže da ima odličnu saradnju sa Sinišom Mihajlovićem. Srbin sa austrijskim pasošem je i u nedelju protiv Specije dao dva gola, ali to nije bilo dovoljno da donese prvi trijumf njegovoj ekipi u sezoni.
- Siniša mi je pre meča rekao da nisam dobro igrao u prošlom kolu protiv Salernitane, ali da sam mu mnogo važan u ekipi. Imamo sjajan odnos. Mi smo tim i moramo da pobeđujemo za naše navijače. Rekao sam treneru da ću mu protiv Specije pokazati da sam u formi, a to sam i uradio. Ipak, pobeda ekipe je najvažnija, a mi to nismo ostvarili - poručuje Arnautović.


- Moja ćerka je odgovorila na uvrede koje nemaju vezu sa fudbalom. To su ljudi koji se kriju iza tastature, nemaju petlju, pa komentarišu. Neka mi kažu u lice šta imaju. Deci može da škodi kada tako nešto pročitaju o roditeljima, ali ja sam navikao. Što se tiče rezultata, ja sam odgovoran za ono što se dešava. Ostavite moje igrače na miru - poručuje Mihajlović.

Foto: Instagram/Arijana Mihajlović

Siniša Mihajlović ne brine zbog otkaza

Sve je isto kao pre

Čuveni srpski as prošao je brojne teške trenutke otkako je trener Bolonje. Pre nešto više od tri godine oboleo je od leukemije, ali je uprkos strašnoj dijagnozi nastavio sa velikim uspehom da vodi italijanskog prvoligaša. Prvi put mu se dešava da gubi poverenje uprave, ali on je prilično miran.

- Žao mi je što smo u ovoj situaciji, ali verujem da ćemo se izvući iz nje. Nije mi prvi put da imam izazov da izvučen ekipu iz rezultatske krize. Trudim se da dam sve od sebe i da nađem rešenje za izlazak iz svega ovoga. Loše smo započeli sezonu, ali nisam imao povodom toga sastanak sa predsednikom. Nismo se videli ni čuli. Uvek sam dostupan za razgovor. Za mene je sve isto kao pre - zaključuje Siniša Mihajlović.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sebastian

pre 1 godinu

Pa čovek je ozbiljno bolestan i nije više za taj posao treba da se povuče i posveti sebi i lečenju maximalno koliko je moguće dosta se i naigrao i na sedeo na trenerskoj klupi vreme je za mirovinu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija