• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2022

07:02

NAVIJAČI U TRANSU, LUDNICA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Srbijaaaaaa! Možemo da damo gol kad poželimo, naježim se kad vidim...

Starsportphoto

Fudbal

NAVIJAČI U TRANSU, LUDNICA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Srbijaaaaaa! Možemo da damo gol kad poželimo, naježim se kad vidim...

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Švedsku sa 4:1, u utakmici petog kola Lige nacija B u Grupi 4

Trebalo bi zabraniti da mečevima nacionalnog tima prisustvuju stariji od 14 godina, jer su Orlovi briljirali pred 20.000 klinaca na "Marakani".

Navijači oduševljeni

Švedska je povela u 15. minutu golom Viktora Klasona, a samo su iznervirali Orlove, usledio je žestok odgovor Aleksandra Mitrovića i društva. Prvo u 18. minutu, potom prvom minutu nadoknade prvog poluvremena i u 50. minutu Mitrović je nokautirao goste, a  Saša Lukić ih je dokrajčio pogotkom u 70. minutu.

Posle pet kola Norveška i Srbija imaju po 10 bodova na vodećim pozicijama na tabeli. Slovenija ima pet bodova, a Švedska tri. U poslednjem kolu Srbija će u Oslu u utorak igrati protiv Norveške, a pobednik grupe će se plasirati u Ligu nacija 

Malo je reći da su navijači na društvenim mrežama oduševljeni igrom pulena Dragana Stojkovića Piksija. Nižu se hvalospevi na račun najboljih fudbalera Srbije, posebno su oduševljeni Mitrovićem koji je nastavio da teroriše golmani. Gde ih vidi tu ih gazi, Liga nacija, Premijer lige, Bože zdravlja i na Svetskom prvensstvu u Kataru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Jedno predivno veče za nas, da je bila brilijantna igra, rezultat takođe, u svim segmentima fudbalske igre smo bili bolji do Švedske. Definitivno stil igre koji gajimo i koji pokazujemo daje rezultate, lepotu igri, što mene posebno raduje. Srbija igra za gol više, to je pokazala večeras, ali ne samo večeras. Primljen gol nije poremetio naš stil igre, niti je uticao negativno na nas, to je bio dodatni motiv da nastavimo sa lepim akcijama, pasing igrom i to je dalo rezultat. Zaslužena pobeda, mislim da su svi uživali, pogotovo klinci kojih je bilo u velikom broju. Drago mi je zbog njih, što će ovo pamtiti kao prelepu memoriju i hvala što su bili tu sa nama - bio je prezadovoljan posle pobede selektor Dragan Stojković.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jastreb

pre 1 godinu

Ajd sidjite malo na zemlju. Da nije Mitra koji može uvek da da više golova od odbrane koja može da ih primi ne bi bilo ovolikog kokodakanja. Pogledajte malo kako su naši igrači iz zdnje linije trčali u prazno a bilo je i nekoliko velikih prilika za Švedjane, neke druge ozbiljnije reprezentacije će to sve pretvoriti u golove i biće tek onda kuknjave a ne kukurikanja. Sredina i špic deluju ozbiljno, zadnja linija sumnjivo, jako sumnjuivo da ne kažem nezrelo..

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17