• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2022

21:19

MAGIJA TADIĆA! Kapiten Orlova novom asistencijom kumovao VOĐSTVU Ajaksa! (VIDEO)

Reuters

Fudbal

MAGIJA TADIĆA! Kapiten Orlova novom asistencijom kumovao VOĐSTVU Ajaksa! (VIDEO)

Podeli vest

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i Ajaksa Dušan Tadić upisao je novu asistenciju u holandskom šampionatu, čime je ponovo pomerio granice

Jedini gol u prvom poluvremenu postignut je poslednjim sekundama pred odlazak na odmor, kada je Tadić sa leve strane lagano jednim "balonom" aktivirao Davija Klasena koji je iz dodira sa loptom prevario golmana.

Tako je kapiten Orlova, posle pauze od jednog meča kada se radi o asistencijama, opet upisao dodavanje i potvrdio primat u Erediviziji kada je reč o "pakovanju".

Pre tri meseca ispisao je istoriju protiv Fortune, kada je zabeležio 118. dodavanje u svim takmičenjima, a sada je potvrdio zašto nosi kapitensku traku u jednom od najvećih evropskih klubova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija