• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

19.10.2022

07:20

KAD PORASTE SIGURNO ĆE BITI KAO TATA! Ovako fudbalske sudije Zrenjanina čestitaju rođenje sina!

Sudijska organizacija FSG Zrenjanin

Fudbal

KAD PORASTE SIGURNO ĆE BITI KAO TATA! Ovako fudbalske sudije Zrenjanina čestitaju rođenje sina!

Podeli vest

Organizacija fudbalskih sudija Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, lepim gestom obradovala je svog člana i kolegu, prvoligaškog sudiju i doktora veterine, a od skora i mladog tatu, Nikolu Bikića.

- Kolegijalnost medju članovima na, ali naročito izvan fudbalskog terena, imperativ je u svakodnevnom nastojanju rukovodstva Organizacije sudija FSG Zrenjanin da, na zdravim osnovama, kreira bazične preduslove za razvijanje osećaja pripadnosti, koji ujedno predstvaljaju i neophodan faktor u kvalitativnom razvoju svakog od nas, a prevashodno najmlađih koleginica i kolega - poručio je Ivan Mikalački, predsednik ove organizacije i u svoje lično i ime mladih kolega, čestitajući Nikoli roditeljstvo, poklonio sudijski dres za njegovu bebu.

Ni to nije bilo sve...

- Kad poraste, sigurno će biti sudija i poći stopama svog oca Nikole - uz osmeh dodao je Mikalački izražavajući zahvalnost prijateljima iz zrenjaninske kompanije za proizvodnju sportske opreme,koji su kreativno i nadahnuto, izašli u susret i ispunili specifičnu i lepu ideju.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PRIJEM U GRADSKOJ KUĆI U ZRENJANINU ZA ZLATNE SRPSKE RVAČE!
Ostali sportovi

PRIJEM U GRADSKOJ KUĆI U ZRENJANINU ZA ZLATNE SRPSKE RVAČE!

Svetski šampionat u rvanju za seniore, koji je prvi put održan u Beogradu i Srbiji, uz učešće oko 2.500 takmičara iz 78 zemalja, kao i osvajanje četiri zlatne medalje srpskih reprezentativca u grčko-rimskom stilu, od kojih su Zurab Datunašvili i Mate Nemeš, rvači Proletera iz Zrenjanina, bio je povod da gradonačelnik Simo Salapura, priredi prijem u gradskoj kuć

05.10.2022

21:30

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija