• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2022

18:10

TRENER MONAKA PRED ZVEZDU! Klermon pričao o tetovaži, Murinju i OČEKIVANJIMA u meču SEZONE!

Starsportphoto

Fudbal

TRENER MONAKA PRED ZVEZDU! Klermon pričao o tetovaži, Murinju i OČEKIVANJIMA u meču SEZONE!

Podeli vest

Fudbaleri Monaka u četvrtak dočekuju Crvenu zvezdu u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope (18.45), a trener Kneževa Filip Klermon izneo je očekivanja pred duel sa srpskim šampionom

Na pitanje medija da li je ovaj duel protiv srpskog šampiona najvažniji od utakmice koju su "Kneževi" igrali sa PSV-om u avgustu, u revanšu plej-ofa Lige šampiona, Klermon je izjavio:

- Da, biće ovo odlučujuća utakmica. Alis e nadam da nas u narednim mesecima čeka još mnogo važnih mečeva. To je naša motivacija. Gledao sam trening danas, svi su veoma koncentrisani zalažu se. Biće to duel protiv rivala koji ubacuje veliki intezitet u svoju igru, koji traži dosta duela i koji ima sjajnu sredinu terena. Moramo da odigramo odličan meč da bismo pobedili - rekao je Klermon.

Kneževi su se oprostili od osvajanja prvog mesta, ali su u konkurenciji za osvajanje drugog koje takođe vodi dalje. Šef struke Monaka napominje da nije sramota biti i treći i ići u Ligu konferencija.

Foto: reuters

Žoze Murinjo sa peharom Lige Konferencija

Video sam sjajnog trenera Žozea Murinja ovog leta, koji je istetovirao na ruci trofej Lige konferencija - jer je bio veoma srećan što je pobedio. To je evropsko takmičenje u kom možete da imate i veće utakmice nego u LE. Ali želim da budem veoma jasan: igraćemo za drugo mesto. Želimo da pobedimo. Ovo je naš izazov - istakao je Filip Klermon.

Za duel sa srpskim šampionom Ruben Agilar je neizvestan, pošto se još nalazi na listi povređenih, ali prema Klermonovim rečima igraće nekoliko minuta ako bude potrebe. Kako je naveo trener Monaka i učešće Vandersona je neizvesno.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija