• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2022

11:58

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Junajted, Valensiju i Dinamo Kijev

mozzartbet

Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Junajted, Valensiju i Dinamo Kijev

Podeli vest

Nigde nećete da nađete veće Mundijal u Kataru samo što nije počeo, pa se šampionati bliže pauzi

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Mančester Junajted protiv Aston Vile u Liga kupu Engleske, Valensiju protiv Betisa u Primeri i Dinamo Kijev protiv Oleksandrije u šampionatu Ukrajine.

MANČESTER JUNAJTED – ASTON VILA (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,80

Pre pet dana su ovi rivali odigrali meč Premijer lige. Slavila je Aston Vila sa 3:1 u Birmingemu protiv favorizovanog Junajteda. Tim Unaja Emerija gostuje na Old Trafordu. Domaćin će imati motiv da se revanšira za taj poraz. Očekuje se da Ten Hag “promeša” karte, da u Liga kupu, trećem po važnosti takmičenju u Engeskoj, šansu pruži i igračima koji su dosad manje igrali. Francuz Antoni Marsijal se oporavio od povrede i mogao bi da zaigra danas na Teatru snova, dok je i dalje van stroja štoper Rafael Varan. Vila dolazi u Mančester bez Leandera Dendonkera, Jana Bednareka, Filipa Kutinja i Dijega Karlosa.

VALENSIJA – BETIS (ČETVRTAK, 20.00), KEC 2,40

Slepi miševi su tek na 12. mestu u Primeri. Valensija je pet mečeva bez pobede u Primeri, pa je Đenaro Gatuzo u problemu pred dolazak Betisa, tima iz Sevilje koji se bori za Ligu šampiona. Ekipa s Mestalje je bez trijumfa na svom stadionu na poslednje tri utakmica, od toga ima dva poraza u nizu. Zeleno-beli su bez poraza na poslednje tri meča na gostovanjima. Betis je dobio prošle sezone oba puta Valensiju, na svom terenu sa 4:1, a u gostima sa 3:0.

DINAMO KIJEV – OLEKSANDRIJA (ČETVRTAK, 14.00), KEC 1,65

Kijevljani su loši ove sezone u šampionatu Ukrajine. Imaju već tri poraza i tek su šesti. Oleksandrija je na četvrtoj poziciji sa 11 bodova manje od lidera Dnjipra, ali i sa dve utakmice manje. Dinamo je vezao dva trijumfa i najavio uzlazak u formu. Oleksandrija ima samo jedan poraz na devet mečeva. Oleksandrija nije poražena na sve četiri utakmice na

gostovanjima (po dva trijumfa i remija). Prošle sezone oba meča su Kijevljani dobili. Dueli u Ukrajini se igraju bez navijača zbog rata koji besni u ovoj državi.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija