• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Radivojević

10.11.2022

20:00

PARTIZANOV DŽELAT PRESREĆAN: Još nisam svestan šta sam uradio! OSTOJIĆ ISKREN: Zvezda nas ne zanima!

Starsportphoto

Fudbal

PARTIZANOV DŽELAT PRESREĆAN: Još nisam svestan šta sam uradio! OSTOJIĆ ISKREN: Zvezda nas ne zanima!

Podeli vest

Fudbaleri Spartaka napravili su najveće iznenađenje u dosadašnjem toku Mozzartbet Superlige Srbije pobedom nad Partizanom u Humskoj – 1:0 (0:0), a junak je bio mladi Luka Bijelović

Najzaslužniji za ovu senzaciju bili su Luka Bijelović koji je postigao gol u finišu meča, i nekadašnji defanzivac i đak Partizana, Miloš Ostojić, koji je bio nepremostiva prepreka za Petrićeve pulene!

Partizanov "dželat" je za Informer.rs otkrio koliko mu znači ovaj pogodak.

- Ovo mi je najvažniji gol u karijeri! Bitno je da smo pobedili i moram da kažem da smo od samog starta znali šta želimo i verovali smo da možemo nešto da uradimo u Humskoj! Ovo nam na psihološkom planu mnogo znači - kroz osmeh je poručio mladi ofanzivac.

Delije je usrećio, a Grobare i te kako rastužio momak koji je dete Spartaka!

- Čuo sam to! Ovo je fudbal, da nisam dao ja, možda bi neko drugi! Želimo još jednu pobedu i da odemo na zasluženi odmor! Presrećan sam i verujete mi, još uvek nisam svestan težine ovog pogotka. Verovatno ću biti za nekoliko dana - skromno je poručio momak kojem fudbalski znalci predviđaju lepu budućnost. Inače, Ovo mu je četvrti pogodak ove sezone, a upisao se u strelce protiv Kolubare, Radnika i Mladosti. Interesantno, nn je debi u startnih 11 imao u 28. kolu u sezoni 2019/20 (6.6.2020) baš protiv Partizana i tada je asistirao Nemanji Nikoliću za prvi gol, a njegov tim je tada pobedio crno-bele (3:2).

 

 

Miloš Ostojić, iskusni štoper koji je nekada nosio crno-beli dres, briljirao je ove večeri protiv bivšeg kluba i dao veliki doprinos velikoj pobedi Subotičana!

- Mislim da smo dobro spremili utakmicu, znali smo da su umorni i da to moramo da iskoristimo. Psihički smo bili rasterećeni, jer smo znali da ne možemo mnogo da izgubimo, upravo iz razloga što su nas mnogi otpisali već. Zatvorili smo Rikarda i Natha i onda je bilo lakše. Sve se svelo na neku igru po boku neke centaršuteve sa distance i poludistance, a to smo dobro branili. Odlično smo stajali i bili disciplinovani i mislim da nam je taj gol za pobedu nagrada zbog nekih ranijih utakmica gde nismo zaslužili da gubimo bodove- rekao je Ostojić za Informer.rs.

Vaša pobeda je dovela Crvenu zvezdu na korak do nove titule i biće pravo čudo da crveno-beli prokockaju +10.

Foto: Starsportphoto

 
 
 

- Svesni smo šta znači nama ova pobeda, verovatno je i drugima dobro došla, ali nama je najbitnije šta nama znaci. Igramo za nas, drugi nas ne zanimaju -zaključio Miloš Ostojić, momak koji je ponikao u klubu iz Humske ulice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 1 godinu

Opet ta Zvezda, opet taj Vučić.... Pa dokle.... Ko vam je sad kriv?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija