• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2022

15:52

NOVA EPIZODA "ŠPANSKE SERIJE"! Gvardiola uzvratio Ibrahimoviću! Nastavlja se RAT iz Barselone! (VIDEO)

REUTERS Hannah McKay/AP Antonio Callani

Fudbal

NOVA EPIZODA "ŠPANSKE SERIJE"! Gvardiola uzvratio Ibrahimoviću! Nastavlja se RAT iz Barselone! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbalski rat na relaciji Pepa Gvardiole i Zlatana Ibrahimovića nedavno je dobio svoj nastavak nakon što je trener Mančester sitija pokušao da ponizi legendarnog napadača

Svetskoj fudbalskoj javnosti poznato je da na relaciji Zlatana Ibrahimovića i Pepa Gvardiole ne cvetaju ruže. Dobro, možda smo mi to umanjili budući da je evidentna netrpeljivost između legendarnog švedskog napadača i trenera Manečster sitija. 

Njihov sukob počeo je još dok je Gvardiola bio trener Barselone, a Ibrahimović branio boje katalonskog giganta. Urbzo je došlo do raskola budući da Šveđanin nije želeo da igra za španskog trenera. Od tada bukti rat u njihovom odnosu, a on je nedavno dobio novi nastavak. 

Naime, trener Mančester sitija je na jednoj od svojih konferencija za medije pokušao da ismeva Zlatana Ibrahimovića i njegovu izjavu koju mu je preneo jedan od novinara u sali. Naime, Šveđanin je nedavno rekao da bi Gvardiola mogao da uguši Erlinga Halanda koji igra sjajno ove sezone. 

 

 

- Može li ga Gvardiola učiniti još boljim... To vam sve zavisi koliki je ego Pepa i hoće li dopustiti da Haland bude veći od njega ili ne. On to meni nije dopustio, a nije dopustio ni mnogim igračima - rekao je Zlatan Ibrahinović.

Naravno, nije se dugo čekalo na odgovor iz Mančestera. Pep Gvardiola jedva je dočekao da se njegov sukob sa Ibrahimovićem nastavi, a Šveđaninu je odgovorio u sarkastičnom tonu. 

- U pravu je, potpuno je u pravu. U ovom klubu, u ovoj ekipi, moj ego je iznad svega, iznad svakog igrača. Ne sviđa mi se kada Erling zabije tri gola i svetla reflektora budu uperena ka njemu. Tako sam ljubomoran! Iskreno, baš sam ljubomoran. Rekao sam mu: Erling, molim te, prestani s golovima, inače u novinama neće pisati o meni i samo meni. U pravu je, Zlatan me savršeno poznaje. Možda može da napiše još jednu knjigu - rekao je Pep. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17