• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2022

22:40

ARSENAL I BEZ PROVOKATORA SRBA SLAVIO! Lider uživa u pogledu na Siti!

Tanjug

Fudbal

ARSENAL I BEZ PROVOKATORA SRBA SLAVIO! Lider uživa u pogledu na Siti!

Podeli vest

Fudbaleri Arsenala savladali su Vulverhempton na gostovanju 2:0 (0:0), a navijače je zabrinula situacija vezana za Granita Džaku, koji je ubrzo nakon početka susreta napustio teren

Nova pobeda Arsenala u Premijer ligi!

Nije najbolje počelo za favorita! Kapiten reprezentacije Švajcarske Granit Džaka je već u 16. minutu meča svog Arsenala protiv Vulverhemptona prijavio problem i odmah zatražio izmenu. Umesto njega u igru je ušao Fabio Vijeira. Nakon meča, radio televizija Švajcarske je objavila da kapiten reprezentacije Švajcarske ima gastrointestinalne probleme, te da bi trebalo da bude spreman za početak Mundijala 24. novembra.

Foto: Tanjug

 

Prvu ozbiljnu šansu je imao Vulverhempton koji je umalo dobio i penal nakon pada Gonzala Guedeša, ali je sudija odmahnuo rukom, a nije bilo poziva ni iz VAR sobe. Gosti su do prve ozbiljne šanse stigli u 36. minutu kada je Gabrijel Žezus pogodio prečku. 

Arsenal je u drugom poluvremenu krenuo ozbiljnije, a igrači su bili mnogo agilniji! Gol je usledio već u 54. minutu, Žezus je uposlio Vieru, a onda sjajno dodavanje za Odegarda koji postiže svoj prvi gol na ovoj utakmici. Isti rezultat je bio na snazi do 75. minuta.  Martineli je dobro je prošao po levoj strani, lopta dolazi do Odegarda koji ne okleva i postavlja konačan rezultat!

Za Arsenal je najbitnije je da sada imaju pet bodova u odnosu na Mančester siti!

 

Premijer liga, 16. kolo

Subota:
Mančester siti – Brentford 1:2 (1:1)
Foden 45+1 – Toni 16, 98
Liverpul – Sautempton 3:1 (3:1)
Firmino 6, Nunjes 21, 42 – Adams 9
Bornmut – Everton 3:0 (2:0)
Tavernije 18, Mur 25, Entoni 69
Notingem Forest – Kristal Palas 1:0 (0:0)
Gibs-Vajt 54
Totenhem – Lids 4:3 (1:2)
Kejn 25, Dejvis 51, Bentankur 81, 83 – Samervil 10, Rodrigo 43, 76
Vest Hem – Lester 0:2 (0:1)
Medison 8, Barns 78
Njukasl – Čelsi 1:0 (0:0)
Vilok 67
Vulverhempton – Arsenal 0:2 (0:0)
Odegard 55, 75

Nedelja:
15.00 Brajton – Aston Vila
17.30 Fulam – Mančester junajted

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija