• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2022

11:16

ORGIJE MU DOŠLE GLAVE! Ćićarito u Katar ne ide zbog prostitutki i raskalašne žurke!

Reuters

Fudbal

ORGIJE MU DOŠLE GLAVE! Ćićarito u Katar ne ide zbog prostitutki i raskalašne žurke!

Podeli vest

Maksički napadač Ćićarito Ernandez (34) neće igrati na Svetskom prvenstvu zbog orgija sa prostitutkama

Napadač LA Galaksija pre četiri godijne pred Mundijal u Rusiji napravio je veliki skandal, pa zbog toga neće igrati na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Meksiko je u grupi C sa Argentinom, Poljskom i Saudijskom Arabijom, a selektor Herardo Tata Martino se od napadača odlučio za Raula Himeneza, Irvinga Lozana, Henrija Martina, Rohelija Funes Morija i Santijaga Himeneza.

Ćićarito ne ide u Katar

Pre četiri godine Meksikanci su pred Rusiju uživali sa prostitutkama, navodno su napravili žurku sa 30-ak devojaka. Većina detalja uglavnom se krila od javnosti, ali je sada isplivalo ime glavnog krivca. Reč je o legendi reprezentacije Havijeru Ernandesu Ćićaritu, bivšem napadaču Mančester junajteda i Real Madrida. On je nakon Mundijala u Rusiji odigrao samo tri utakmice za reprezentaciju.

- Selektor Tata Martino nam je priznao da je Ćićarito unajmio dve prostitutke za sebe. Ostali saigrači su ga odbili, nisu hteli da se kompromituju, posebno zato što su mnogi od njih oženjeni. Optuženi su da su bili deo orgija, a njihove supruge bile su besne -  otkrio je novinar Hose Ramon Fernandez.

Ćićarito se nije na vreme pokajao, nego je sve negirao - naveo je pomenuti novinar.

Foto: Reuters

Havijer Ćićarito

Fernandes je u istom intervjuu otkrio da je osoba iz saveza odgovorna za dogovaranje prostitutki za slavnog napadača otpuštena. Danas ta osoba, navodi novinar, radi u FIFA i daleko je od meksičkog fudbala.

Ćićarito bi rekao da postiže golove kad god bi imao probleme u braku. Zbog toga neće igrati na Svetskom prvenstvu. Zna da pogađa nosom, guzicom, ali uvek će biti samo Ćićarito. Vela je bolji, ali nema mentalitet pobednika.

Ćićarito je za Meksiko odigrao 109 mečeva, dao je 52 golai. Od Mundijala u Rusiji do danas odigrao je samo tri meča za nacionalni tim. Imao je mnogo problema u privatnom životu. Zbog svega toga ostavila ga je i njegova bivša supruga Sara Koan koja je otišla i odvela sa sobom njihovo dvoje dece.

- Nisam bio partner kakav je trebalo da budem, nisam bio otac akakv sam želeo, nisam bio ljudsko biće kakvo sam želeo da budem - pričao je Ćićarito u suzama kada ga je supruga ostavila.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17