• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2022

14:35

SVET ZGROŽEN! Danski novinar napadnut u Kataru! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

SVET ZGROŽEN! Danski novinar napadnut u Kataru! (VIDEO)

Podeli vest

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje u nedelju, a svet bruji o skandaloznom ponašanju domaćina

Mnogi su pozivali na bojkot Svetskog prvenstva, zbog izgubljenih života mnogih radnika koji su radili na izgradnji stadiona i infrastrukture u Kataru, a među najglasnijima su Francuzi, Nemci i Danci, koji su bili na meti domaćina.

U Kataru su napadnuti reporteri danske televizije "TV2", koja je radila prilog pred početak prvenstva. Dve osobe u arapskoj tradicionalnoj nošnji su im oduzele kameru i sprečile ih da snimaju. Pretili su im čak da će slomiti kameru.

Pogledajte šta se desilo!

 

 

Novinar Rasmus Tandholt ponavljao je da ima potrebna dokumenta za snimanje, ali Arapima to nije bilo bitno. Prekinuli su snimanje. 

Danci su potom objavili da su dobili izvinjenje od strane Katarske internacionalne medijske kancelarije, ali su se upitali da li će se ovo događati i drugim medijima.

Danska je u grupi sa D sa Australijom, Francuskom i Tunisom.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VamTam

pre 1 godinu

Katar nije Dubai. Nema golotinje i kamera. Imaju pravo da snimaju ali ne gde im padne na pamet. Ovaj snimak je iz Souq-a, tu fudbala nema, a Francuz je dosao zbog fudbala.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija