• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2022

18:01

JA SAM SKROMAN ČOVEK, IAKO VAM NE IZGLEDAM TAKO! Selektor "furije" se otvorio! Ova trojica su NAJBOLJI NA SVETU!

printscreen

Fudbal

JA SAM SKROMAN ČOVEK, IAKO VAM NE IZGLEDAM TAKO! Selektor "furije" se otvorio! Ova trojica su NAJBOLJI NA SVETU!

Podeli vest

Selektor španske fudbalske reprezentacije Luis Enrike izjavio je da su Pep Gvardiola, Jirgen Klop i Karlo Anćeloti najbolji treneri na svetu, prenosi španski sportski list "Marka".

Enrike je odgovarao na pitanja novinara "Marke" uoči starta Mundijala u Kataru.

- Ja sam skroman čovek, čak i ako se nekada tako ne čini. Najbolji treneru na svetu su Pep, koji mi je prijatelj, Klop, Anćeloti...ima ih dosta koji su sjajni. Svi oni su osvajali trofeje i to u različitim klubovima - rekao je Enrike.

Španija će na SP igrati u grupi sa Nemačkom, Japanom i Kostarikom.

Foto: Reuters

- Naša grupa i ona sa kojom se ukrštamo (Hrvatska, Belgija, Kanada i Maroko) su posebno zanimljive za mene. Utakmice ove dve grupe ću posebno da pratim. Ovo je festival fudbala i svi moramo da uživamo - poručio je Enrike.

On je na kraju istakao da će stručni štab i igrači koristiti skutere kao prevozno sredstvo po trening kampu u Kataru.

- Jednostavno je, praktično i zabavno - istakao je selektor Španije.

Španija će na Mundijalu odigrati prvi meč u sredu protiv Kostarike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija