• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2022

23:12

JUNAK CELOG BRAZILA OTKRIO! Evo šta je Rišarlison REKAO saigračima da URADE protiv Srbije! Orlovima je PROMAKAO jedan detalj!

REUTERS/Kai Pfaffenbach

Fudbal

JUNAK CELOG BRAZILA OTKRIO! Evo šta je Rišarlison REKAO saigračima da URADE protiv Srbije! Orlovima je PROMAKAO jedan detalj!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Brazila savladala je Srbiju u prvom kolu G grupe na Mundijalu u Kataru

Heroj celog Brazila bio je dvostruki strelac Rišarlison, koji je sa dva pogotka doneo pobedu izabranicima selektora Titea.

Posle meča napadač Totenhema je priznao da mu se ispunio dečački san:

- Ostvario sam san iz detinjstva. Odigrali smo dobru utakmicu, posebno u drugom poluvremenu, kada se protivnik umorio što smo uspeli da iskoristimo. Sada smo srećni i sigurni", rekao je Rišarlison i osvrnuo se na činjenicu da je prošli Mundijal propustio zbog povrede: "Pre četiri godine sam plakao, mislim da mi je to bio jedan od najdužih dana u životu. Čekao sam lekarski nalaz, doktoriišli s jedne na drugu stranu, vreme je stajalo. Sav trud oporavka je vredeo, potrudio sam se da stignem do Svetskog prvenstva - rekao je Rišarlison.

O njegovim "makazicama" kod drugog gola, pričaće se još dugo, a nema sumnje da će Rišarlisanovo remek delo ući u konkurenciji za najlepši na Mundijlau.

Foto: Tanjug/AP

Rišarlison je obeležio meč protiv Orlova

Zanimljivo da je napadač Brazila nedavno na treningu izveo sličnu majstoriju i zatresao mrežu.

- Ne znam da li su u Srbiji pratili, ali sam postigao sličan gol na treningu u Italiji. Ono što uradiš na treningu i jeste suština da ponoviš na utakmici. Imao sam priliku da zahvatim volej i postigao sam prelep gol. Postizaću ih još. Moram samo da se zahvalim svojim saigračima. Rekao sam da mi je potrebna samo jedna lopta da postignem gol i ta lopta je stigla. Tokom nedelje sam govorio da će biti teško probiti njihov blok, a navikao sam da igram protiv zatvorenih timova u Engleskoj, pa sam naučio da koristim prilike koje mi se ukažu. Hvala Bogu, večeras sam dve pretočio u golove - istakao je Rišarlison.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija