• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.11.2022

21:23

BORIĆEMO SE DO POSLEDNJE KAPI ZNOJA! Argentinci znaju šta ih očekuje protiv Meksika!

REUTERS/Agustin Marcarian

Fudbal

BORIĆEMO SE DO POSLEDNJE KAPI ZNOJA! Argentinci znaju šta ih očekuje protiv Meksika!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni pričao na konferenciji za medije pred meč sa Meksikom

Argentina je u prvom kolu izgubila od Saudijske Arabije rezultatom 2:1 posle preokreta, tako da bi eventualni kiks protiv Meksika mogao značiti kraj takmičenja za njih.

Oprezan je selektor Luis Skaloni, a izjavio  je da će se njegovi puleni na sledećoj utakmici boriti do poslednje kapi znoji.

-  Znamo da imamo odgovornost jer je cela zemlja uz nas. Mirni smo pošto znamo da ćemo ostaviti posledju kap znoja na terenu kako bismo promenili situaciju. Želim da ljudi vide kakva je ovo grupa, šta je dala i šta još može da pruži. I oni veruju u nas, dugo je sve bilo savršeno i jednostavno (niz od 36 utakmica bez poraza), ali sada nam je svako potreban. Možemo da izgubimo, ali moramo da nastavimo da radimo i vratimo se. Takav sam bio kao igrač - rekao je Skaloni.

Fudbaleri Argentine igraju u subotu od 20.00 časova protiv Meksika, utakmicu drugog kola Grupe C.

- Moramo da krenemo dalje, a već smo to i uradili. Moramo da mislimo o tome da pobedimo Meksiko i da igramo na naš način. Prvo kolo, veliki udarac, ali moramo da pokažemo reakciju. Ova grupa je spremna na to, znamo kako moramo da pristupimo utakmicu. Naš stil igre je neupitan, da, primili smo udarac, ali moramo da zadržimo naše vrednosti - naveo je on.

Upitan kako je najbolji igrač ekipe Lionel Mesi.

- Fizički je dobro, psihički takođe, nema razloga za brigu. Normalna je nervoza na početku Svetskog prvenstva, logično je. A Argentina je drugačija od mnogih reprezentacija. Bez nepoštovanja prema ostalima, nije isto početi Svetsko prvenstvo u dresu Argentine nego u nekom drugom dresu - naveo je Skaloni.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija