• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2022

13:17

RADE BOGDANOVIĆ UDARIO PO PIKSIJU: Nismo imali selektora na klupi, nisam video da neko lošije vodi utakmicu...

Predrag Milosavljević

Fudbal

RADE BOGDANOVIĆ UDARIO PO PIKSIJU: Nismo imali selektora na klupi, nisam video da neko lošije vodi utakmicu...

Podeli vest

Rade Bogdanović je bez dlake na jeziku opleo po Draganu Stojkoviću posle 3:3 sa Kamerunom nakon što je Srbija vodila sa 3:1

Srbija se vratila posle primljenog gola, povela sa 3:1 golovima Strahinje Pavlovića, Sergeja Milinković Savića i Aleksandra Mitrovića, ali smo se onda raspali i Kamerun je golovima Abubakara i Čupo Motinga izborili 3:3.

- Od sjaja do očaja. Da ponovim, đavolja fudbalska nacija. Ne okrivljujem igrače danas. Oni nemaju fizičku spremu, kada nemaš fizičku spremu, nemaš koncentraciju, ni disciplinu. Moram da kažem, mada sam razmišljao, ali odigrali smo utakmicu da nismo imali selektora na klupi. Nikada nisam video da neko lošije vodi utakmicu na jednom tako velikom takmičenju kao Stojković danas. Užasno - kazao je za RTS Rade Bogdanović i objasnio šta je Stojković trebalo da uradi.

Foto: printscreen

Rade Bogdanović

- Da vi kod 3:1, kada vam se ekipa vratila, da pustite petoricu na visoki presing, da deset minuta ne znate gde ko udara... Kao trener na klupi morate da razmišljate, daj da se malo vratim... Fizička sprema mi nije dobra, kukao si na to protiv Brazila. Moj ljubimac mali Pavlović se povredi i njegovim izlaskom je nastupio potop, te izmene što je pravio... Baviće se ljudi ovom utakmicom... Niko neće ući u glavu šta je čovek hteo - brutalan je bio Rade Bogdanović.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ratko

pre 1 godinu

meni samo nije jasno zasto Vlahovic nije igrao napred sa Mitrom

MiroslavBB

pre 1 godinu

Srpski 'CIGANI' - trebao je STOJKOVIC da skine odijelo i igra, je li??!!

Panta

pre 1 godinu

A i ovaj Bogdanović je neka jaka mustra, toliko jako ime da se ni ne sećamo kada je igrao i šta je igrao. On se našao da drži slovo Piksiju. Slaba karika reprezentacije je Milenković "veliki" bek i "velika" igračina.

Tomislav

pre 1 godinu

Ja razumem da je Stojković umislio kako je veliki trener, uradio je mnogo toga dobrog za reprezentaciju. Ali ne mogu da razumem, zašto je umislio da je trenerski Bog i da misli kako je samo njegovo postojanje dovoljno, a da kao trener na klupi sedi skrštenih ruku i ništa ne preduzima. I ne mogu da razumem, kako je moguće da jedna državna reprezentacija u fudbalu nema stručni štab koji bi glavnom treneru sugeriso šta da čini u trenucima kada ovaj nema pojma šta da radi? Zašto su oni uopšte tu i zašto primaju platu? Drže umornog Mitrovića pune 102 minute u igri, a odmornog Jovića zavezali za klupu. Pa da je najgori centarfor na svetu, više bi uradio od indisponiranog Mitrovića koji je hodao po terenu od početka utakmice. Pa, zar ni zadnjih pola sata nisu mogli da igraju Jović ili Vlahović? Ovo je bolesno do jauka!

Raka

pre 1 godinu

svaka ko u Njegoša, samo prerano izrečeno, neka se sačeka kraj prvenstva.

Darki074

pre 1 godinu

Stojkovic je kockar hazarder islo ga je do SP ali sad njegovo neznanje dolazi na videlo.

dare

pre 1 godinu

Nine Udario…… Samo je rekao Golu Istinu…. Bravo Rade

shabanotti

pre 1 godinu

kako bese ono : komuniciraju tokom utakmice Pikse i Bina : ,, Pikse centrisi'' ili ,,Bino centrisi'' u svakom slucaju , treba ih pustiti da rade svoj posao a mi navijaci da navijamo a ne da klamparemo da li je ono ili ovo....Moremo shvatiti da danas , na svetskom prvenstvu, nema slabih ekipa......

MiroslavBB

pre 1 godinu

Srbija je zemlja CENZURE!! Objavite SVAKI komentar a NE samo 'one' koji vama odgovaraju!! I nemojte da se 'vadite' na 'kodeks objavljivanja' - MAFIJO srpska!!!

ili

pre 1 godinu

Bogdanovic je u pravu, covek ili nezna ili su mu VEZANE ruke sta god Stojkovic je kriv. Mislim da po mom misljenju jedan od boljih igraca (Grujic) nesme da sedi na klupi. Mozda bi trebalo uraditi i test inteligencije za sve igrace jer mi je kapiten SUMNjIV.

NEBOJŠA

pre 1 godinu

СВАКА МУ ЗЛАТА ВРЕДИ.ЈОШ ЈЕ ЧОВЕК БИО ПРИСТОЈАН,СУЗДРЖАВАО СЕ.ИСТО ЈЕ БИЛО И ПРОТИ БРАЗИЛА.ПОТПУНО ПРОМАШЕНА ТАКТИКА И ВОЂЕЊЕ

Yugo

pre 1 godinu

Ajde Rade ne zezaj,pa ovi igrači su do prije nekoliko dana igrali prvenstvene,kup i međunarodne utakmice.Svako od njih je odigrao bar 10-15 takmničarskih mečva.

sladjan

pre 1 godinu

Čovek nije kriv jer bi svi igrači da budu selektori i znaju sve.......svi u napad i na 3:1!!!!mnogo glupih igrača imamo

Mito

pre 1 godinu

Bravo Rade. Lako se neodgovorno producirati. Znam da si bio veći igrać od Piksija, da si trenirao mnogo klubova i sa njima osvajao prvenstva. Tvoje veliko iskustvo ti daje pravo da se tako ponašaš. Da li je to tako, ili da ja postavim par pitanja. Naša reprezentacija ima odličan napad i klimavu odbranu, čemu su u mnogome doprinele uloge kojekakvih selektora koje ja nametao Karadžić, koji je oterao je Antića odmah posle neuspeha na SP, umesto da mu dozvoli da krene sistematski rast reprezentacije. Drugo taj isti Karadžić napravio je zločin prema svetskim prvacima, koje je svojem nečinjenjm rasterao po svetu. Prvi put imamo 9 svetskih prvaka u timu, ali se Piksi još usteže da im pruži šansu, ali zato su tu S. Mitrović (toliko je štete napravio reprezentaciji, ili zbog izazvanih penala ili zbog propusta u odbrani dva puta juće). Tu je još i neizbežni Gudelj koji kao i S. Mitrović ima sporu glavu i nogu, ali mora barem tri puta dadodirne lopotu pre nego što je doda, ne pokriva igraće u odbrani, pogledajte snimke. Znaći da smo igrali odbranu ovi brzi Kamerunci bi nas rasturili, jer šta bi bilo da su se preselili u naš šesnasterac. Prvi gol su dali iz prvog kornera. Kako bi bilo posle serije kornera. Jedina svetla tačka golman Vanja MS, koji svojom pojavom plaši protivnike, tehnika igranja sa loptom nogom mu je bolja daleko nego i kod Gudelaj i S. Mitrovića, a slobodno bi ga poslao da šutira slobodan udarac, umesto što do besvesti centriramo. Bogdanoviću, mator sam mnogo i ne volim olako ocenjivanje ničijeg rada. S poštovanjem

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija