• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2022

10:56

RASPAD SISTEMA U REPREZENTACIJI! Burna rasprava u svlačionici, umalo tuča...

printscreen

Fudbal

RASPAD SISTEMA U REPREZENTACIJI! Burna rasprava u svlačionici, umalo tuča...

Podeli vest

Belgijanci se raspadaju pred poslednje kolo Mundijala u Kataru! Svetski mediji prenose da je u svlačionici došlo do sukoba između Edena Azara, Kevina de Brujnea i Vertongena posle poraza od Maroka (0:2)

Tenzije su počele kada je De Brujne kritikovao godine svojih saigrača, te da je Belgija verovatno prestara kako bi se domogla trofeja na Mundijalu.

Sve je eskaliralo u svlačionici, tokom burne rasprave Kevina de Brujnea, Edena Azara i Jana Vertongena, koji je bio uvređen posle reči saigrača. Morali su čak i da ih tazdvajaju. Neki meidji prenose da je i Lukaku mora da razdvaja zaraćene strane. 

Foto: Tanjug

 

- Verovatno mi loše napadamo jer smo prestari. Ovo je prustrirajuće - rekao je Vertongen posle Maroka i na taj način provocirao saigrača zbog njegovog komentara.

Videćemo kako će se sve odraziti na igru Begijanaca u finišu grupne faze takmičenja. Nakon pobede nad Kanadom i poraza od Maroka Belgijancima je neophodno da savladaju Hrvate kako bi prošli u nokaut fazu. To neće biti lako, s obzurom na opoljuljanu atmosferu u ekipi. 

 

REPREZENTACIJA SE RASPALA TOKOM MUNDIJALA: Dvojica ne pričaju zbog žene, trojica na ivici TUČE u svlačionici!

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija