• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vladimir Tomković

02.12.2022

22:26

KAO DA SU NAM PUCALI U NOGE! EMOTIVNO SMO SLOMLJENI! Tadić posle ispadanja! Sa nama uvek ROLERKOSTER!

Pedja Milosavljević

Fudbal

KAO DA SU NAM PUCALI U NOGE! EMOTIVNO SMO SLOMLJENI! Tadić posle ispadanja! Sa nama uvek ROLERKOSTER!

Podeli vest

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić otvoreno je pričao posle poraza od Švajcarske (2:3) i eliminacije sa Svetskog prvenstva.

"Orlovi" su u odlučujućem meču poraženi protiv Švajcarske rezultatom 3:2 i tako ponovili scenario od pre četiri godine iz Rusije.

- Kao i svaka utakmica sa nama rolerkoster oni povedu, pa 1:1, 2:1 povedemo, pa opet primimo dva gola to ne sme da nam se dešava. Mora da postoji bolja komunikacija moramo da branimo. Ne mislim samo na odbranu već i vezni red. Primiš osam golova u tri utakmice mnogo je.

Foto: printscreen

 

Šta znači bolja komunikacija?

- Recimo, mi hoćemo da izadjemo da krilnim bekom na njihovog, Šažori uđe zatvori prostor a onda Frojler i So napadaju prostor i zabode nam se iza leđa mora da postoji bolja komunikacija i da preuzmemo igrača.

Foto: Pedja Milosavljević

Niste ličili na ekipu iz kvalifikacija?

- Ne bih se u potounostui složio, dobili smo najtežu grupu, i u kvalifikacijama dosta davali i primali imali dobre i lopše momente. Previše je osam golova.

Previše ste bili nervozni?

- Mislim da je ekipa bila mirna, kad primiš gol na kraju prvog za 2:2 i početkom drugog za 3:2 kao da su nam pucali u noge. Emotivno više umoran nego fizički, u ovakvim utakmicama se potrošiš. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija