• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.12.2022

17:39

MESI ĆE UČINITI SVE DA OSVOJI MUNDIJAL! Oglasio se najbolji prijatelj kapitena Argentine!

REUTERS/Molly Darlington

Fudbal

MESI ĆE UČINITI SVE DA OSVOJI MUNDIJAL! Oglasio se najbolji prijatelj kapitena Argentine!

Podeli vest

Leo Mesi će učiniti sve da postigne cilj koji svi želimo, a to je osvajanje Svetskog prvenstva u Kataru, izjavio je da bivši argentinski fudbalski reprezentativac Serhio Aguero, prenosi ESPN

Najbolji prijatelj Lea Mesije, Serhio Aguero prokomentarisao je igru Argentine na Mundijalu.

- Mesi je srećan i zadovoljan. Kopa Amerika mu je promenila život, dala mu je novi život. On je posle toga ponovo srećan što igra za reprezentaciju kao kad smo zajedno igrali u selekciji U-20. Dugo je živeo pod kritikama zbog izgubljenih finala, a ta titula ga je oslobodila - rekao je Aguero.

Foto: reuters

Serhio Aguero

On je istakao da bi Argentina u potencijalnom polufinalu SP mogla da igra protiv Brazila. Brazil će se u osmini finala sastati sa Južnom Korejom, a pobednik ovog duela igraće u četvrtfinalu sa boljim iz meča Hrvatska - Japan.

- Mislite da će Brazil da igra s Argentinom u polufinalu SP? Izgubio je od nje finale Kopa Amerike, ne žele da se to ponovi - naveo je Aguero, koji je za Argentinu odigrao 101 meč i postigao je 41 gol.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija