• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2022

11:30

NA ŠTA LI JE RADONJIĆ MISLIO?! Reprezentativca Srbije boli NEPRAVDA!

Tanjug

Fudbal

NA ŠTA LI JE RADONJIĆ MISLIO?! Reprezentativca Srbije boli NEPRAVDA!

Podeli vest

Imala je Srbija istorijski šansu na stadionu 974 u Dohi da se plasira u osminu finala, ali nije uspela. Orlovi su poraženi od Švajcarske sa 3:2, te se četa Dragana Stojkovića kući vratila sa samo jednim osvojenim bodom

Reprezentativac Srbije, Nemanja Radonjić je na svom Instagram profilu okačio motiv iz svlačionice, preko kojeg je bila ispisana poruka, odnosno citat iz filma "Montevideo, Bog te video".

- U životu vas čeka još mnogo nepravdi, sve to mora da prođe. Kažu da se tako postaje čovek, deco moja - piše na Storiju koji je okačio Radonjić.

Foto: printscreen

 

Nije poznato kome je Radonjić uputio ovu poruku, ali je ona svakako snažno odjeknula!

Briljirala je Srbija u kvalifikacijama, savladala Portugal u Lisabonu u direktnom okršaju i tako izborila mundijalsku vizu. Ništa slabije Orlovi nisu igrali ni u Ligi nacija, četa Dragana Stojkovića će od narednog ciklusa biti deo A divizije što je do pre nekoliko meseci izgledalo kao nemoguća misija, ali nakon svega viđenog u Kataru utisak je da je moglo i moralo bolje. 

Sada nam ostaje da se fokusiramo na predstojeće kvalifijacije za EP


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

STA KOME FIFI MAFIJI,KOME . ZNA SE I NAPISITE JEDNOM ISTINU . MAFIJAJU ZAJEDNO SA SIPTARIMA GLEDAJU SAMO KAKO CE SRBIJU DA UNAZADE U SVIM SPORTOVIMA . RECITE JAVNO JASNO I GLESNO ODNOSI SE NA FIFUU I KRAJ .TOLERISU SIPTARE I ONAKVE PROVOKAZCIJE A NAS HOCE DA KAZN3E ZBOG KOSOVO JE SRBIJA ,MORE MARS STOKO NACISTICKA

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija