• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2022

23:15

POSAO DECENIJE NA ENFILDU! Liverpul ZAVRŠAVA kapitalno POJAČANJE! Englez odjavio Madriđane, želi samo među REDSE!

Tanjug/AP

Fudbal

POSAO DECENIJE NA ENFILDU! Liverpul ZAVRŠAVA kapitalno POJAČANJE! Englez odjavio Madriđane, želi samo među REDSE!

Podeli vest

Engelski reprezentativac Džud Belignem karijeru će, po svemu sudeći, nastaviti u Liverpulu

Zaludeo je Džud Belingem svet partijama u dresu Borusije Dortmund, a svoj kvalitet dokazao je na ovogodišnjem Mundijalu. Iako ima svega 19 godina apsolutni je lider engleske reprezentacije te ne čudi interesovanje evropskih velikana za njegove usluge! 

Ipak, čini se da će Belingem karijeru nastaviti u svojoj domovini. Makar po rečima nemačkog transfer gurua Kristijana Falka koji ističe da je Englez u završnim pregovorima sa Liverpulom te da bi uskoro njegov dolazak na Enfild mogao da bude i ozvaničen. 

- Belingem u Liverpulu vidi šansu da bude jedan od lidera tima, Real već ima vođe u timu. Transfer je veoma, veoma blizu. Jedini problem mogao bi da bude novac, pošto nemački tim ceni Džuda na 150 miliona, a 'crveni' su spremni da daju oko 100. Madriđanima je već javljeno da je Liverpul u podmaklim pregovorima sa Belingemom - rekao je Falk. 

Foto: REUTERS/Russell Cheyne

U Liverpulu se nadaju da bi dodatna spona u pregovorima mogao da bude Trener Aleksander Arnold koji je blizak prijatelj sa Belingemom. Pored toga, na Mundijalu se Belingem zbližio i sa kapitenom Redsa Džordanom Hendersonom što je potvrdila njihova zajedniča proslava gola protiv Senegala. 

Belingem je vezan ugovorom za Borusiju Dortmund do juna 2025. godine, a Transfermarkt ga procenjuje na 100.000.000 evra. Dakle, teško je zamisliti da će Milioneri pristati za manje obeštećenje. On je na Vestfalen stigao 2020. godine u transferu teškom 25.000.000 evra iz Birmingema. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija