• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2022

10:25

JE*O SAM TE DVAPUT KU*VO! OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Scene koje su obišle PLANETU! Incidenti posle meča Argentine i Holandije NASTAVLJENI u tunelu! Otamendi OBJASNIO što se kezio Lalama u facu! (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

JE*O SAM TE DVAPUT KU*VO! OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Scene koje su obišle PLANETU! Incidenti posle meča Argentine i Holandije NASTAVLJENI u tunelu! Otamendi OBJASNIO što se kezio Lalama u facu! (VIDEO)

Podeli vest

Reprezentacija Argentine plasirala se u polufinale Mundijala, pošto je posle penala eliminisala selekciju Holandije

Gaučosi su slavili ukupnim rezultatom 6:5, jer su nakon jedanaesteraca slavili sa 4:3, dok u regularnom delu nije bilo pobednika (2:2, 0:1).

Velike čarke obeležile su meč argentinske i holandske selekcije, pa je još tokom utakmice došlo do sukoba, koji je nastavljen i u tunelu po završetku iste.

Ipak, navijači kraj malih ekrana nisu mogli da vide sva dešavanja sa stadiona "Lusail", pa je tako mnogima promaklo i kako je strelac i asistent Argentine Leo Mesi slavio drugi gol, a svoj prvi.

Kapiten plavo-belih je prišao klupi Holandije, sa rukama na ušima i poručio selektoru Van Galu i njegovom pomoćniku Edgaru Davidsu sledeće:

- Da vas čujem sada - sa rukama na ušima je pomislio u sebi Leo.

KaoMesiju ni to nije bilo dovoljno, pa je kasnije ponovo došao kod klupe Lala i izjavio da "Van Gal i KDavids mnogo pričaju", zbog čega je selektor Holanđana ostao u šoku!

U trenucima kada je Lautaro Martinez postigao odlučujući gol iz penala i odveo Gaučose u polufinale, svi igrači Argentine uputili su se zajedno da proslave veliki uspeh.

Lionel je otišao na drugu stranu i zagrlio junaka trijumfa Emilijana Martineza, golmana Argentine koji je ostao da leži na travi u transu.

Meč je ostao u senci još jednog skandala, kada su igrači Argentine slavili ispred Holanđana i narugavali se rivalima. Incident je objasnio Nikolas Otamendi, koji je bio kolovođa pomenute situacije.

Na pitanje zašto je to radio, čak bio i kritikovan zbog nedostatka džentlmenskog ponašanja u pobedi, objasnio je sledećim rečima:

- Slavio sam njima u lice zato što je nekoliko igrača Holandije na svaki naš penal dolazilo kod nas i dobacivalo nam. Fotografija zbog koje sam optužen je izvučena iz konteksta, a mi smo slavili na ovaj način kao odgovor na njihovo ponašanje - istakao je štoper Benfike.

U trenucima proslave, čuvar mreže Emilijano Martinez je takođe imao nešto da kaže nekom sa klupe Lala. Nema sumnje da je bio revoltiran, samo nije otkriveno kome su reči bile upućene...

- Je**o sam te dvaput, je**o sam dvaput, ku**o" - vikao je junak cele Argentine koji je odbranio penale .

Kao što rekosmo, i na putu ka svlačionicama je bilo vatre. U tunelu su se sporečkali Mesi i Veghorst, što je odmah zapalilo društvene mreže, dok se sada pojavio i drugi snimak gde se vidi šta je prethodilo onakvom obraćanju argentinskog asa. Napadač Holandije je u tunelu zvao Lea na novi žestoki obračun.

U sve se umešao Serhio Aguero, legendarni reprezentativac sada u stručnom štabu Gausa, inače, kum i veliki Leov prijatelj, kao i dvojica Martineza, Lautaro i Lisandro. Bivši golgeter Mančester sitija morao je da se ubaci u diskusiju, jer nije mogao više da trpi kako "drobi" Veghorst, pa mu je više puta rekao da "začepi gubicu".

- Rekao sam mu da nema potrebe da mu se obraća, da su glave i dalje vrele. Cela utakmica je bila puna emocija, morao sam da reagujem i malo smirim strasti - izjavio je Kun Aguero, na šta mu je visoki napadač Lala odgovorio:

- Ne možeš da me ućutkaš, prestani.

Aguero je nastavio raspravu sa Veghorstom rečima da "ne može da se obraća Mesiju", posle čega su Lautaro i Lisandro uskočili i sklonili dvostrukog strelca. Aguero i Veghorst su se potom rukovali i tenzija se ipak smirila, bez tuče i bilo kakvih većih incidenata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija