• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2022

07:33

ZAŠTO DŽAKA PROVOCIRA SRBE? PITAJTE NJEGA! Švajcarac progovorio o sramnom ponašanju saigrača!

Tanjug/AP

Fudbal

ZAŠTO DŽAKA PROVOCIRA SRBE? PITAJTE NJEGA! Švajcarac progovorio o sramnom ponašanju saigrača!

Podeli vest

Švajcarska je takmičenje na Svetskom prvenstvu završila ubedljivim porazom u osmini finala 1:6 od Portugala, a poznati komentator Saša Rufer smatra da Granut Džaka ne treba da bude kapiten, zbog toga što se stalno provocira

Kao i u Rusiji pre četiti godine, Džaka je provocirao srpske fudbalere i u Kataru. U Rusiji je rukama pokazivao albanskog orla posle gola protiv Srbije, dok se ovog puta hvatao za međunožje i nosio dres sa prezimenom "Jašari“ i pričao da je reč o Ardonu Jašariju, mladom fudbaleru, a ne o Ademu Jašariju, teroristi, na kog je zapravo mislio.

O Džakinim provokacijama pričao je i njegov saigrač Rikardo Rodrigez.

- Zašto provocira? To ćete morati da pitate njega. Sve što znam je da je ta utakmica sa Srbijom bila sve. Pritisak sa svih strana na sve nas je bio ogroman. Ali najviše na Džaku i Šaćirija. Stvari na terenu postanu emotivne vrlo brzo, bez obzira na to šta si planirao da uradiš pre toga - rekao je Rodrigez i onda otkrio šta je Švajcarac albanskog porekla planirao.

Foto: Predrag Milosavljević

Granit Džaka

- Pričali smo mnogo svi zajedno.Hteo je da ostane miran i ispalo je bolje nego pre četiri godine. Bili smo mirniji, morao sam samo jednom da ga zadržim.

Rufer smatra da Džaka ne bi trebalo da bude kapiten. 

- To je njegovo mišljenje, ima pravo da ga izrazi. On je komentator, to mu je čak posao. A da li je Džaka pravi kapiten? Da, ali ne zato što je moj drugo. Granit predvodi, ima hrabrost, samopouzdanje, priča sa svima i kaže šta misli. Dobar je igrač i standardan u Arsenalu.

Kaže da se ne bi mnogo toga promenilo i kada bi mu kapitenska traka bila oduzeta.

- Uvek bi se on ponašao isto, takav je Granit.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Petar Petković pravo u metu: Kurti nije smeo za pregovarački sto, a Svečlja se boji i plakata s likom Aleksandra Vučića!
Politika

Petar Petković pravo u metu: Kurti nije smeo za pregovarački sto, a Svečlja se boji i plakata s likom Aleksandra Vučića!

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Petar Petković oglasio se putem plaftorme X i izneo jasan stav u vezi sa izjavama tzv. kosovskog ministra policije - Dželjalja Svečlje, koji je povodom plakata na severu Kosova sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića uz poruku "vrhovni komandante čekamo te", zapretio da će Vučić, ukoliko dođe na Kosovo bez prethodnog zahteva – biti uhapšen.

30.06.2024

16:06

TV

Bajdenova bolest kulminirala! Izraelski lobi dovešće Trampa na vlast?
Live TV

Bajdenova bolest kulminirala! Izraelski lobi dovešće Trampa na vlast?

Ceo svet zagledan je u predstojeće izbore u Americi, a naročito na prvu debatu između Trampa i Bajdena. Oba kandidata su zadovoljna i obojica smatraju da su dotukli onog drugog. Šta nam je rekla ova debata? Na ovu temu u "Info danu" govorili su autor knjige "Efekat Tramp" Saša Adamović i ekonomista i stručnjak za investicije Vladimir Đukanović.

30.06.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Potisnuti sa leve obale Dnjepra! Ali ne odustaju, male grupe vojnika šalju se na obližnja ostrva, svi će biti uništeni!
MOSTOBRAN VAŽAN ZA KIJEV

Potisnuti sa leve obale Dnjepra! Ali ne odustaju, male grupe vojnika šalju se na obližnja ostrva, svi će biti uništeni!

Pritisak Oružanih snaga Rusije na harkovskom pravcu i u Donbasu doveo je do toga da su Oružane snage Ukrajine morale da napuste levu obalu Dnjepra kako bi zatvorile rupe na drugim sektorima fronta. Ipak, s vremena na vreme, oni šalju male grupe na ostrva blizu leve obale Dnjepra, pošto ovaj mostobran ima veliki značaj za ukrajinske vlasti. O tome je za list VZGLjAD pričao vojni ekspert Mihail Onufrienko.

30.06.2024

17:03

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija