• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2022

10:59

BRUKA I SRAMOTA! Džaka veličao teroristu, a prolazi bez kazne!

printscreen

Fudbal

BRUKA I SRAMOTA! Džaka veličao teroristu, a prolazi bez kazne!

Podeli vest

Granit Džaka, kapiten reprezentacije Švajcarske, najverovatnije neće biti kažnjen od strane FIFA zbog sramnih provokacija za vreme i posle meča sa Srbijom u Svetskom prvenstvu u Kataru

Granit Džaka je tokom utakmice provocirao Orlove, hvatao se za međunožje, ulazio je u sukobe sa velikim brojem srpskih fudbalera, a u jednom trenutku čitava klupa Srbije skočila u teren.

Posle meča je obukao dres Ardona Jašarija. Ozloglašeni terorista, osnivač tzv. OVK zvao se Adem Jašari, pa je svima jasno zašto je to Džaka uradio.

Cilj mu je bio da dodatno isprovocira Srbe, a iako su mediji najavili da će FIFA pokrenuti postupak protiv njega, sada deluje da od toga neće biti ništa.

Kako prenosi britanski "San" FIFA neće kazniti provokatora. 

Foto: REUTERS/Suhaib Salem

Granit Džaka

 

- Nema nikakve političke pozadine. Ardon je deo našeg tima i mnogo vremena provodimo zajedno. Kad sam bio njegovih godina stigao sam daleko koliko i on, često traži savete od mene, obećao sam mu da ću nositi njegov dres - bilo je Džakino objašnjenje, što je FIFA očigledno uvažila.

Sramota!

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Voja

pre 1 godinu

Sta se ocekivamo od fasiticke evrope i fife. Da kazni svoje pulene. Nebudimo smesni nego Srbi zbijte redove ujedinimo se jedno i budimo Srbi i ljudi jer u kakvo smeru sve ide nece nas biti.

Zaharova

pre 1 godinu

A sta da su ga kaznili isli bi dalje i bilo bi nam bolje !? To je njihova stvar i sramota a nase je da smo po ko zna koji put pali na provokacije,da smo igrali glavom a ne emocijama ne bi on imao sta da pokazuje ali kad je ponos jaci od pameti i mudrosti drugi se raduju,tako da tudje zlo je pobedilo nase emocije.

Car

pre 1 godinu

Sad u nastavku treba svi da navijamo za susede Hrvate. Srpski manekeni nek odmaraju i dalje nek daju izjave po novinama i traze alibi za neuspeh, a na terenu nula. Usput mogu snimiti i neki novi spot haha.

Drago

pre 1 godinu

Uvek krivimo druge, da smo pobedili njihovi ispadi bi bili nevažni ovako onaj koji gubi ima pravo da se ljuti. Oni su svoj posao dva puta dobro uradili i samo dva šiptara su ponizili celu reprezentaciju, nikad mi u fudbalu nećemo pobediti a kao budale ih gledamo pored sportova gde smo fenomeni.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija