• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2022

18:30

SINIŠA ODBIO KOFER PARA, 150.000 MARAKA ZBOG ZVEZDE! Majka mu je rekla da nije normalan!

Reuters

Fudbal

SINIŠA ODBIO KOFER PARA, 150.000 MARAKA ZBOG ZVEZDE! Majka mu je rekla da nije normalan!

Podeli vest

Tuguju Italija, Srbija, ceo fudbalski svet, posebno Delije! Izgubio je Siniša Mihajlović najtežu bitku, preminuo je od leukemije u 54. godini

Siniša Mihajlović, jedan je od najboljih srpskih fudbalera svih vremena, ljubimac Delija. Nikada nije krio koliko voli cveno-bele, a pre nekoliko meseci je u specijalnoj emisiji "Legende Marakane" otkrio da su ga Hrvati želeliNudili su avione, kamione, kofer para Hajduk i Dinamo, ali je ljubav presudila!

Zvezda pre para

- Nisam takav bio. Donosili su mi kući čak pare u koferu, 100.000 maraka kao kaparu, keva samo što nije pala u nesvest. Ja kažem "ne, ne, neću", a majka kaže "nisi normalan, što nisi uzeo te pare" - otkrio je  Miha, koga je zvao Hajduk, Dinamo, ali je hteo samo u Zvezdu.

Foto: Instagram/Siniša MIhajlović

 

- Znao sam, ipak, kad ste klinac da u Zvezdi mnogo teško možete proći, već samo kao već formiran igrač. Došla mi je onda ponuda od Vojvodine, od Miše Kosanovića, za mnogo manje para. Moram samo da napomenem da nijedna moja odluka nije bila vezana za pare, nego za ono što osećam. Od Hajduka sam imao na stolu 150.000 maraka godišnje, za 4 sezone, od Dinama isto. Sećam se, čeka me "BMW 318i" kad sam bio na pripremama sa reprezentacijom, kažu "potpiši i vozi ga u Borovo". Sad zamislite mene sa 18 godina kako ulazim u Borovo sa bmw-om! I ja šta da radim, što da ne potpišem, uzmem kola i boli me...

Legenda srpskog i italijanskog fudbala tri godine se borio se sa leukemijom. Iako je posle uspešne transplantacije koštane srži nastavio život kao da se ništa nije dogodilo, pre nekoliko meseci opaka bolest opet je počela da pokazuje zube. Uzvatio je opet i Siniša, ali nažalost bolest je bila jača.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija