• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2022

19:52

BOG JE SIŠAO NA ZEMLJU I PODIGAO BOGINJU! I Maradona aplaudira Argentincima sa neba! Pehar Svetskog prvenstva je KONAČNO u Mesijevim RUKAMA! (FOTO)

Tanjug

Fudbal

BOG JE SIŠAO NA ZEMLJU I PODIGAO BOGINJU! I Maradona aplaudira Argentincima sa neba! Pehar Svetskog prvenstva je KONAČNO u Mesijevim RUKAMA! (FOTO)

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Argentine osvojila je Svetsko prvenstvo u Kataru, savladavši posle prave drame i penala Francusku u finalu, a trofej je napokon završio u rukama Lea Mesija

Bio je to jedini pehar koji je nedostajao u rukama, ako je bilo sumnje, sada i definitivno, najboljeg fudbalera današnjice, Lionela Lea Mesija!

Dočekao je virtuoz iz Rozarija u 35. godini, na oproštaju od reprezentativne karijere, da u poslednjem učešću na Mundijalima podigne "Boginju" pred ovacijama argentinskih navijača. One koja mu je izmakla 2014. protiv Nemačke.

Legende argentinskog fudbala Serhi Batista i Neri Pumpido izneli su pehar Mundijala na teren, koju je kasnije završio u rukama, po mnogima, jednog od najboljih igrača svih vremena.

Fudbalski kralj je konačno osvojio poslednju krunu, koja mu je falila u bogatoj zlatnoj riznici trofeja.

Sada je i Dijego Armando Maradona srećan i ponosan, jer je njegov naslednik dočekao da posle 1986. i poslednje titule Gaučosa u Meksiku, Argentina ponovo postane vladar planete.

Predvođeni Mesijem, najboljim igračem finala koji je do penal serije postigao dva gola, a sve ukrasio trećim u jedanaestercima, plavo-beli su ponovo na tronu.

Sigurno im u ovom trenutku i El Pibe aplaudira sa neba...

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija