• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2023

08:31

OPASNO PECKANJE TERZIĆA I MIJAILOVIĆA: Da budete drugoplasirani!

Starsportphoto

Fudbal

OPASNO PECKANJE TERZIĆA I MIJAILOVIĆA: Da budete drugoplasirani!

Podeli vest

Predsednik Crvene zvezde, Zvezdan Terzić i predsednik JSD i KK Partizan, Ostoja Mijailović, našli su se oči u oči na početku 2023. godine

Glavna tema je borba za titulu između Zvezde i Partizana u Superligi.

- Sportska opaska kolegi Terziću. Svaka nova sezona donosi novog kandidata za titulu. Nisam sada baš siguran da će tako da bude i to - počeo je Mijailović, na šta se nadovezao Terzić:

Foto: Starsportphoto

Zvezdan Terzić

- Ministar sporta je rekao - nema sportiste, ako nema najviše ciljeve. Ja kad kažem "Crvena zvezda mora da bude šampion", to je naređenje svim igračima, svakom u stručnom štabu, zaposlenima u klubu. To je naređenje, to je cilj, da li ćemo uspeti, videćemo - rekao je predsednik Zvezde.

Terzić je poručio Mijailovića da mu na privatnom planu želi puno zdravlja i sreće, u šali mu je poručio da mu od srca želi da Partizan u svim sportovima bude drugoplasiran.

Foto: Starsportphoto©

Ostoja Mijailović

- Mogu da mu poželim zdravlje i sreću, kako njemu, tako i njegovoj porodici i kompaniji. Takođe, želim sreću JSD Partizan, s tim što bih voleo da budu drugoplasirani u svim sportovima u kojima se takmiči i naše sportsko društvo.

Mijailović je uzvratio. 

- Ja ću mu ovo malo drugačije preformulisati. Mi imamo jedno ljudsko poštovanje, ne i navijačko. Želim mu još više zdravlja i sreće nego on meni. Ja moram da kažem da su rezultat, trofej i prvo mesto poslovica našeg rada. Na kraju uvek zaslužimo nešto, ili ne zaslužimo. Želim mu da konačno i oni budu drugi. Uvek su se ti trendovi smenjivali, pa se nadam da će uskoro i oni nama gledati u leđa kada su u pitanju trofeji - rekao je Ostoja Mijailović.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

Da bi jevrein Broz Tito uništavanja Srpski narod osmislio je dvojne sistema da bi deo Srba bio za jedan a drugi deo Srba za drugi sistem da bi bili u stalnom unutrašnjem međusobnom sukobu napr četnici i partizani a tako i Zvzda -Partizan ! I zvezdu I partizan osnovao je Tito da bi uništio Srosku sportsku istoriju i fudbalsku kulturu jer se u Srbiji fudbal igrao krajem devetnaest veka a najstariji klub Bačka osnovan je 1903e mnogi klubovi početkom dvadesetog veka i pre prvog rata pa partizan i zvezda sve to neutrališe da bi isplao da se ovde fudbal igra tek posle drugog rata !

aca sd

pre 1 godinu

Terzicu se mora oprostiti jer mu se opasno priblizila Zabela _nece ga spasiti ni bezanje sa sudjenja ! Ova godina mu je kraj karijere +ende.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija