• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2023

18:50

SERGEJ IMAO PROBLEMA POSLE MUNDIJALA! Reči trenera Lacija ŠOKIRALE! Srbinu nije bilo lako!

Tanjug/AP

Fudbal

SERGEJ IMAO PROBLEMA POSLE MUNDIJALA! Reči trenera Lacija ŠOKIRALE! Srbinu nije bilo lako!

Podeli vest

Fudbalere Lacija ovog vikenda očekuje gostovanje Sasuolu.

Izabranici trenera Mauricija Sarija nisu počeli godinu kako su želeli, izgubili su od Lećea i igrali nerešeno sa Empolijem.

Uoči gostovanja Sasuolu, Sari je dao odgovor da li bi na ovom meču mogli da igraju zajedno Sergej Milinković-Savić i Luis Alberto.

Iskusni stručnjak je rekao da je srpskom vezisti nije bilo lako po dolasku sa Mundijala u Kataru.

Foto: Reuters

- Smanjio je broj izgubljenih lopti sa 25 na deset, uz veći procenat vertikalnih dodavanja. Imao je poteškoća posle Svetskog kupa, Vesino ćak i više. Ipak, igrati sa Milinkovićem-Savićem i Luisom Albertom je teško jer su oni vrlo ofanzivni, ali ako se nametnu kao u prošlom meču, moglo bi da se desi da zaigraju - poručio je Sari.

Želja ekipe je da konačno zabeleži trijumf u 2023.

- Ekipa radi normalno, potreban je rezultat da se podigne entuzijazam, čini mi se da sam ovih dana video i tim koji je pomalo tužan - dodao je Sari.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija