• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2023

11:26

PIKSI: U Ameriku bez igrača Crvene zvezde i Partizana! Ta utakmica će biti sve samo NE EKSKURZIJA!

Starsportphoto©

Fudbal

PIKSI: U Ameriku bez igrača Crvene zvezde i Partizana! Ta utakmica će biti sve samo NE EKSKURZIJA!

Podeli vest

Fudbaleri Srbije igraće prijateljki meč sa Sjedinjenim Američkim Državama 26. jaunara u Los Anđelesu.

- Uželeli smo se rada posle Mundijala, prošao je period u kome smo analizirali, gledali gde smo grešili i nadam se da danas i pored snega počinjemo sa radom", izjavio je Srbije Dragan Stojković za sajt FSS.

Selektor "orlova" zahvalio se i klubovima koji su pustili igrače, iako meč nije u zvaničnom kalendaru FIFA.

Foto: Predrag Milosavljević

- Izabrali smo 17 igrača za ovu utakmicu, koja nije u FIFA kalendaru. Zahvalio bih svim klubovima koji su pustili igrače. Moram da napomenem da igrača Partizana i Crvene zvezde nema na spisku, ali to je odluka klubova. Oni na to imaju pravo i nema nikakvog problema. Samo sam hteo da vidim neke igrače uživo na delu. Ovo je grupa igrača koji su dobro poznati, pokazali su se u domaćoj ligi. Kad se ukaže ovakva prilika oni zaslužuju da budu ovde. Pitanje je da li mogu da pokažu talenat na višem nivotu, to ćemo videti. Utakmica sa selekcijom SAD predstavlja sve samo ne ekskurziju. Ona predstavlja odličnu šansu i priliku da igrači pokažu svoj talenat. Mart je blizu, počinju kvalifikacije i oni imaju sve u svojim nogama, da pokažu da im je mesto u A selekciji - izjavio je selektor Stojković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija