• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2023

18:51

EKSPLOZIJA NA NOU KAMPU! STIŽE TOP IGRAČ! Iz Sitija u Barsu, kakav kraj prelaznog roka!

Fudbal

EKSPLOZIJA NA NOU KAMPU! STIŽE TOP IGRAČ! Iz Sitija u Barsu, kakav kraj prelaznog roka!

Podeli vest

Trener Barselone Ćavi je danas najavio kako će Barcelona završiti jedno pojačanje u toku dana, a to im je omogućio Beljerin koji će napustiti klub i potpisati za Sporting.

Iako se spominjalo da je prva meta Barcelone Amrabat, nakon vesti koje su se ranije danas pojavile, navijači Barselone su presrećni.

Naime, kako se juče iznenada pojavila vest da Kanselo napušta Mančester Siti nakon svađe sa Gvardiolom i potpisuje za Bajern, tako se i ovo dogodilo.

Kako prenosi pouzdani španski novinar, Đerard Romero, Bernardo Silva je odlučio da napusti Siti i da karijeru nastavi u Barseloni.

 

 

- Upravo sada, ljudi iz Barselone mi govore da će večeras biti prelepo. Bernardo Silva odlučio je da napusti Mančester Siti i potpiše za Barselonu. Bernardo Silva je doneo odluku da ide, baš kao i Žoao Kanselo. Želi da ide u Barselonu - rekao je Romero.

Još uvek nije poznat razlog zbog kojeg Bernardo želi da napusti klub i da li je reč o nekoj svađi kao što je bio slučaj sa Kanselom.

Foto: Tanjug

Dolazak Bernarda Silve za Barselonu bi bio pravi pogodak jer je upravo on tim veznog fudbalera kakav treba ovom timu kako bi imao još bolje rezultate u nastavku sezone.

Vremena je naravno malo, ali obzirom da je Moreno rekao da će sve biti završeno večeras, vrlo je moguće da je Silva već sada u Barceloni i da je sve odrađeno u strogoj tajnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija