• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2023

20:30

NIJE KRIV! Fudbaler Junajteda OSLOBOĐEN OPTUŽBI, iako su se na sudu pojavili JEZIVI SNIMCI!

Reuters

Fudbal

NIJE KRIV! Fudbaler Junajteda OSLOBOĐEN OPTUŽBI, iako su se na sudu pojavili JEZIVI SNIMCI!

Podeli vest

Fudbaler Mančester junajteda Mejson Grinvud oslobođen je optužbi za silovanje, preneli su britanski mediji

Mlada zvezda kluba sa Old Traforda je u oktobru pušten iz pritvora, uz plaćenu kauciju, a sada su isplivale informacije da je i oslobođen svih optužbi za jeziva dela.

Grinvud je u novembru bio pred sudijama zbog pokušaja silovanja, napada i pretnji ubistvom. Tužilaštvo je posle skoro četiri meseca donelo odluku da odbaci sve moguće optužbe protiv njega.

- Ključni svedoci su se povukli, a novi materijal koji smo dobili jasno nam stavlja do znanja da nema više realnih izgleda kako bi Grinvuda osudili - izjavio je portparol Tužilaštva i dodao:

- Dužni smo da obustavimo istragu, a odluku smo objasnili svim stranama.

Fudbaler Mančester junajteda Mejson Grinvud priveden je krajem januara zbog optužbi da je pretukao i silovao devojku. Ubrzo je osvanuo i audio snimak tog događaja na kojem se jasno čuje da je jedan od najvećih talenata evropskog fudbala užasnim gestom ugrozio karijeru, ali još bitnije poslao stravičnu poruku, ukoliko se cela priča dokaže.

Foto: Reuters

 

On je takođe saslušan zbog sumnje da joj je pretio ubistvom, a u policiji je saopšteno da nastavlju istragu na osnovu materijalnih dokaza o fizičkom nasilju

- Sudu je podnet zahtev da mu se kaucija produži nakon subote 30. aprila, a ne očekuje se da će ročište biti pre sredine juna - saopšteno je iz tamošnje policije i dodato:

- Nastavljamo da istražujemo prijavu koju smo dobili 30. januara, o slikama i video snimcima na društvenim mrežama koje je postavila žena, a koji govori o nasilju - rekao je portparol policije.

Grinvud je prvobitno uhapšen, a zatim i pušten uz kauciju.

Fotografijama je pokazala krvarenja i modrice navodeći kako ih je naneo Mejson Grinvud, da bi isplivao i audio snimak u kom se čuje kako fudbaler od devojke traži da imaju intimni odnos, prema pisanju stranih medija i još uvek sudski nedokazano.

Deo razgovora na audio snimku:

- Harijet, podigni noge. Podigni svoje je*ene noge! - čuo se muški glas.

- Ne, ne želim da imamo se*s. - odgovorio je ženski glas

- Je*e mi se šta ti želiš. - kazao je muškarac.

- Prestani da stavljaš svoj pe*is blizu mene, ne želim da imam se*s sa tobom - ženski glas.

- Nije me briga da li želiš da imaš je*eni se*s sa mnom. Da li me čuješ? - muški glas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija